- Reaksiyon skoru
- 1,668
Eğer öyle bir şey varsa bende patladım xD
rx6600 ile sorunsuz bitirdim.Kanka amd kartlarda oyun hata veriyormuş doğru mu ona göre alıcam
Eğer öyle bir şey varsa bende patladım xD
rx6600 ile sorunsuz bitirdim.Kanka amd kartlarda oyun hata veriyormuş doğru mu ona göre alıcam
Evet devam ettiğini biliyorum fakat hep bu fiyatta kalmayacak bu son çıkış olduğuna %95 eminim.🔥İndirim - Quantic Dream Oyunlarında Dev İndirim!
Oyunlar Steam'de baya zamlandı. Etail'in Discord sunucusuna bakarken fark ettim hâlâ zamsız indirimli fiyatlar hikaye severler kaçırmasın Merhaba eTail Severler ! 🔥 @everyone Quantic Dream'in sevilen oyunlarında indirimler başladı! **Detroit: Become Human** ===> 142 TL Yerine ===> **65.00 TL...forum.donanimarsivi.com
Devam eden aynı indirim
bilmiyom oynamadımKanka amd kartlarda oyun hata veriyormuş doğru mu ona göre alıcam
Kanka amd kartlarda oyun hata veriyormuş doğru mu ona göre alıcam
Bende rx580 var sıkıntısız oynuyordum.Eğer öyle bir şey varsa bende patladım xD
Radeon HD kartlarda düzgün çalışmıyor 6000-7000 serisiKanka amd kartlarda oyun hata veriyormuş doğru mu ona göre alıcam
steam de bu fiyata almıştımBu son çıkış kapısı almak isteyenler olursa fiyat güncellenmeden yapıştırın. etailextr5 kodunu kullanmayı unutmayınn https://etail.com.tr/detroit-become-human-19