Necromancerr
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,846
Forumdan buluruz birini Görücü usulü Forumdada evlendiririz olur biterEvlendirelim o zaman hocam hayırlı olsun
Forumdan buluruz birini Görücü usulü Forumdada evlendiririz olur biterEvlendirelim o zaman hocam hayırlı olsun
Özürlüye geçirmek yok galiba geçmişleri geçiriyorlar en azından gg bi sene daha oku lise 4 yılda mi bitecek yaaaawwhacı 11 gün oldu sınıfta mı kaldım ne oldu niye gitmedin diye soranlar dersanem var okul cok zaman kaybı oluyo 12. sınıfım bunu özürlüye falan mi cevirmem lazim bu ne b*ktan sistem yav
Var knk Arkadaş dün geçirdi tabi ben rapor alıyorum direkte orası ayrıÖzürlüye geçirmek yok galiba geçmişleri geçiriyorlar en azından gg bi sene daha oku lise 4 yılda mi bitecek yaaaaww
Bizim okulda yok en azindan bugün yarım gün geç gittim izin vermedi velin gelsin dediVar knk Arkadaş dün geçirdi tabi ben rapor alıyorum direkte orası ayrı![]()
Veliyle yapıcaksın zaten öteki türlüsü olmuyor son sınıfım her sene veli çağırıyorlardıBizim okulda yok en azindan bugün yarım gün geç gittim izin vermedi velin gelsin dedi
Bizde bu sene başladı bu veli olayıVeliyle yapıcaksın zaten öteki türlüsü olmuyor son sınıfım her sene veli çağırıyorlardı