Müdür veya müdür yardımcısı ile konuş belki 3-4 günlük devamsızlığını silebilirlerDevamsızlğım izinli 20 özürsüz 10 gün toplam 30 gün sınıfta kalır mıyım? Her ağızdan başka bir şey çıktığı için konuyu açma gereksinimi duydum ben 30 günü geçince yani 30.5 olursa sınıfta kalınıyor diye biliyorum ama gene de tam doğru mu bilmiyorum.
Özürlü sınırı 20 değil demi ikisinin toplamının 30 dan az olması yetiyor ?Arkadaşlar ben öğretmenim. 30 günde kalınmıyor. 30 günü aşarsanız kalınıyor. Yönetmelikten yazı geldi. Düzelttirin devamsızlıklarınızı. Yoksa direk kalıyorsunuz. Devamsızlık düzelttirmek için velinizle okula gidin.
29.5 olması lazım diye biliyorumDevamsızlğım izinli 20 özürsüz 10 gün toplam 30 gün sınıfta kalır mıyım? Her ağızdan başka bir şey çıktığı için konuyu açma gereksinimi duydum ben 30 günü geçince yani 30.5 olursa sınıfta kalınıyor diye biliyorum ama gene de tam doğru mu bilmiyorum.
Sorduğum soruyu anlamamışsınki diyorum ki özürlü sınırı diye bişey var mı ? kendin az önce müdüre sordum özürlü 20 özürsüz 10 diyorsun ama özürsüz 4.5 özürlü 25 te yapılabilirDostum okuduğunuda anlamıyorsun 30 u aşarsa kalıyorsun tam 30 gün olsa da sorun yok.
Özürlü 20 Özürsüz 10 dendi bize, bu sayılar aşılırsa sınıfta kalınıyor.Sorduğum soruyu anlamamışsınki diyorum ki özürlü sınırı diye bişey var mı ? kendin az önce müdüre sordum özürlü 20 özürsüz 10 diyorsun ama özürsüz 4.5 özürlü 25 te yapılabilir
Özürlü diyor kanka, özürsüzde limit varken böyle bir cevap veremezsin Özürsüz max 10. Özürlü sınırı yok toplam ise 30. Yani 10-20 olabilir evet ama 1' e 29 da olabilir kapiş?Dostum okuduğunuda anlamıyorsun 30 u aşarsa kalıyorsun tam 30 gün olsa da sorun yok.
İşte adama onu soruyorum ne atlıyorsun onu anlamadım ?Özürlü 20 Özürsüz 10 dendi bize.
Özürlü diyor kanka, özürsüzde limit varken böyle bir cevap veremezsin Özürsüz max 10. Özürlü sınırı yok toplam ise 30. Yani 10-20 olabilir evet ama 1' e 29 da olabilir kapiş?
Peki.İşte adama onu soruyorum ne atlıyorsun onu anlamadım ?
aradığım cevapÖzürlü diyor kanka, özürsüzde limit varken böyle bir cevap veremezsin Özürsüz max 10. Özürlü sınırı yok toplam ise 30. Yani 10-20 olabilir evet ama 1' e 29 da olabilir kapiş?