Neler Yeni

Devamsızlığım tam tamına 30 gün

NespaY

80+ Silver
Bir arkadaşımın okulundada çocuk müdürle tartışmış en sonunda haklı çıkmış hakkınızı arayın
Bir arkadaşım vardı doktor 30 gün rapor yazdı müdür ve yardımcılarla falan konuştu raporunu kullanırsa çocuğun sınıfta kalacağını söylediler hepsi çünkü çocuğun hali hazırda zaten 25 gün devamsızlığı vardı o yüzden özürlü devamsızlık sınırsız diye bir şey olmadığını oradan öğrendik Özürlü sınırı 20 ymiş çocuk mecburen okula geldi, bu özürlü 20 yi geçirmek istiyorsanız heyet raporu lazım onuda söyleyeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özürlü diyor kanka, özürsüzde limit varken böyle bir cevap veremezsin :D Özürsüz max 10. Özürlü sınırı yok toplam ise 30. Yani 10-20 olabilir evet ama 1' e 29 da olabilir kapiş?
Özürlü sınırı 20 kapiş? İstediğin kaynaktan araştırabilirsin.

Bir arkadaşım vardı doktor 30 gün rapor yazdı müdür ve yardımcılarla falan konuştu raporunu kullanırsa çocuğun sınıfta kalacağını söylediler hepsi çünkü çocuğun hali hazırda zaten 25 gün devamsızlığı vardı o yüzden özürlü devamsızlık sınırsız diye bir şey olmadığını oradan öğrendik Özürlü sınırı 20 ymiş çocuk mecburen okula geldi, bu özürlü 20 yi geçirmek istiyorsanız heyet raporu lazım onuda söyleyeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özürlü sınırı 20 kapiş? İstediğin kaynaktan araştırabilirsin.
30 gün devamsızlığı kullanırsa 55 gün oluyor kalması lazım zaten mantıken

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Devamsızlğım izinli 20 özürsüz 10 gün toplam 30 gün sınıfta kalır mıyım? Her ağızdan başka bir şey çıktığı için konuyu açma gereksinimi duydum ben 30 günü geçince yani 30.5 olursa sınıfta kalınıyor diye biliyorum ama gene de tam doğru mu bilmiyorum.
izinli max 20 gün izinsiz max 10 gün olabiliyor siz tam sınırdasınız

NespaY

80+ Silver
20 özürlü sınır. Zaten Meb'te falanda yazıyor Max 20 özürlü 10 özürsüz diye. + Velinle gidersen özürsüz devamsızlıklarını özürlüye çevirebiliyorsun fakat 20 yi aşmama şartı var.

ProArk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer Ünal
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve oyunlar
Özürlü sınırı 20 değil demi ikisinin toplamının 30 dan az olması yetiyor ?
Evet. Toplam 30 hakkınız var. Özürlü ve özürsüz devamsızlıklar ayrı ayrı işleniyor. Özürsüz 30 yaparsanız kalırsınız mesela.

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Lise yıllarım geldi aklıma. Okul açılırdı eylülde. Öğleden önceleri gitmezdim hiç doldururdum devamsızlık hakkımı yarım gün yarım gün. Öğleden sonra 2 derse girip yarım günü kurtarırdım. Sonra haziranda kimse gelmezdi tek ben giderdim okulda hocalarla tavla atıp muhabbet ederdik :)

NespaY

80+ Silver
Lise yıllarım geldi aklıma. Okul açılırdı eylülde. Öğleden önceleri gitmezdim hiç doldururdum devamsızlık hakkımı yarım gün yarım gün. Öğleden sonra 2 derse girip yarım günü kurtarırdım. Sonra haziranda kimse gelmezdi tek ben giderdim okulda hocalarla tavla atıp muhabbet ederdik :)
Tek kalmadım ya tüm sınıf böyle lise son sınıfım zaten, 3 gün staj 2 gün okul olduğu için okula gelmiyordu kimse.

Top Bottom