Devamsızlık Sildirme

neves

80+
Reaksiyon skoru
113
Merhabalar liseye gidiyorum ve 8 özürsüz 11 de özürlü devamsızlığım özürsüz devamsızlığımın bir kısmını silme ya da özürlüye çevirme şansım var mı

var diye biliyorum veline söyle okula gitsin müdürün yanına oğlum hastaydı şu sebepten filan gelemedi desin müdür de artık kaç gün söylediyse velin o kadarını özürlüye çevirir

Merhabalar liseye gidiyorum ve 8 özürsüz 11 de özürlü devamsızlığım özürsüz devamsızlığımın bir kısmını silme ya da özürlüye çevirme şansım var mı
yanlış bilmiyorsam velinle gidip özürsüz devamsızlığı özürlü yapabiliyorsun

Annen veya baban ile sildirebilirsin. Ancak sadece 2. dönemin devamsızlığını sildirebilirsin.

bizim okulda kağıt vardı, müdür yardımcına bi sor yine sen o kağıttan verirse günleri girer annene imzalatırsın, yoksa annen kendisi yazabilir devamsızlık kağıdını.

sizin okulu bilmem ama bizim okulda 5 günün üstünü siliyorlar ama velinle gelmen lazım

Şöyle ki evet bu devamsızlığı izinliye çevirebilirsin ama eğer bu 8 gün yarım gün yarım gün ise izinliye cevirmessin ama tam günleri izinliye çevirebilirsin

Şöyle ki evet bu devamsızlığı izinliye çevirebilirsin ama eğer bu 8 gün yarım gün yarım gün ise izinliye cevirmessin ama tam günleri izinliye çevirebilirsin
Hayır ben ilk dönem 6 tam gün edecek şekilde yarım gün yok yazıldım ama annem özürlü ye çevirdi hepsini

Ailenden birisi ile okul müdürünün/ müdür yardımcısının yanına git ve durumunu iyice anlat.
Dilekçe verip çeviriyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,813
Üyeler
186,794
Son üye
biskuvi
Geri