yanlış bilmiyorsam velinle gidip özürsüz devamsızlığı özürlü yapabiliyorsunMerhabalar liseye gidiyorum ve 8 özürsüz 11 de özürlü devamsızlığım özürsüz devamsızlığımın bir kısmını silme ya da özürlüye çevirme şansım var mı
bizim okulda kağıt vardı, müdür yardımcına bi sor yine sen o kağıttan verirse günleri girer annene imzalatırsın, yoksa annen kendisi yazabilir devamsızlık kağıdını.Merhabalar liseye gidiyorum ve 8 özürsüz 11 de özürlü devamsızlığım özürsüz devamsızlığımın bir kısmını silme ya da özürlüye çevirme şansım var mı
Annen veya baban ile sildirebilirsin. Ancak sadece 2. dönemin devamsızlığını sildirebilirsin.
o durum son2 hafta içinde yapılan devamsızlıkları sildirmek için değil miydi ya ben mi yanlış biliyorumYok özürsüz olanı ailene izin kağıdı imzalatarak özürlü yaptırırsın o kadar.
Şöyle ki evet bu devamsızlığı izinliye çevirebilirsin ama eğer bu 8 gün yarım gün yarım gün ise izinliye cevirmessin ama tam günleri izinliye çevirebilirsinMerhabalar liseye gidiyorum ve 8 özürsüz 11 de özürlü devamsızlığım özürsüz devamsızlığımın bir kısmını silme ya da özürlüye çevirme şansım var mı
Hayır ben ilk dönem 6 tam gün edecek şekilde yarım gün yok yazıldım ama annem özürlü ye çevirdi hepsiniŞöyle ki evet bu devamsızlığı izinliye çevirebilirsin ama eğer bu 8 gün yarım gün yarım gün ise izinliye cevirmessin ama tam günleri izinliye çevirebilirsin
velin gideerse var diye biliyorumMerhabalar liseye gidiyorum ve 8 özürsüz 11 de özürlü devamsızlığım özürsüz devamsızlığımın bir kısmını silme ya da özürlüye çevirme şansım var mı
Ailenden birisi ile okul müdürünün/ müdür yardımcısının yanına git ve durumunu iyice anlat.Merhabalar liseye gidiyorum ve 8 özürsüz 11 de özürlü devamsızlığım özürsüz devamsızlığımın bir kısmını silme ya da özürlüye çevirme şansım var mı