Neler Yeni

Devamsızlıktan Kalır Mıyım?

ugur1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
uğurcan
Merhabalar arkadaşlar ben 2 ay önce kolumdan platin çıkarma ameliyatı olmuştum ve bundan dolayı devamsızlığım çok arttı 9-10 gun ameliyattan dolayı gitti şimdi elimde hareket kısıtlılığı ve sinirde sıkışıklık var bundan dolayı doktora gittim fizik tedavi önerdiler ve fizik tedavi muayne saati 14:30 için verildi ama okulum 15.50 de bitiyor bu şekilde fizik tedaviye gidersem devamsızlıktan kalıcam çünkü 5 günüm kaldı fizik tedavi 15 seans ve 15 seansta biticeğide kesin değil ne yapabilirim bu konu hakkında

GPiro

80+ Platinum
Müdür yardımcınla konuş illa bir tolerans gösterirler faaliyete yada zorunlu durumlarda yanılmıyorsam 40 güne kadar uzayabilir diye biliyorum

ugur1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
uğurcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam kalmam değil mi istemiyorum kalmak takdir falan aldım o kadar boşuna olmasını istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müdür yardımcınla konuş illa bir tolerans gösterirler faaliyete yada zorunlu durumlarda yanılmıyorsam 40 güne kadar uzayabilir diye biliyorum
ayrıca okulda devamsızlık çok sıkı hocalar birbiri ile tartışmış ilginç şekilde bir hocamız müdür ve yardımcılarını son haftalarda devamsızlık yazılmıyor diye şikayet etmiş ondan dolayı karne günü bile yoklama alındı

GPiro

80+ Platinum
hocam kalmam değil mi istemiyorum kalmak takdir falan aldım o kadar boşuna olmasını istemiyorum
Siz müdür yardımcınızla konuş en iyisini o bilir

ayrıca okulda devamsızlık çok sıkı hocalar birbiri ile tartışmış ilginç şekilde bir hocamız müdür ve yardımcılarını son haftalarda devamsızlık yazılmıyor diye şikayet etmiş ondan dolayı karne günü bile yoklama alındı
Bu biraz keyfi kaçanlarla ilgili hocam zorunlu dırum dedigim gibi müdür yardımcınızla konuşun yada sınıf hocanızla en iyisini onlar bilir

Bizde de böyle biri vardı, astım hastası diye uzun zaman gelemiyeceği günler yazılmıyordu

ugur1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
uğurcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

arda.wqqp

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
teknoloji
Instagram
arda.wqqp
Müdür yardımcına söyle en kötü doktoruna falan söyle bir şekilde ayarlanır

Clayz

80+ Silver
Merhabalar arkadaşlar ben 2 ay önce kolumdan platin çıkarma ameliyatı olmuştum ve bundan dolayı devamsızlığım çok arttı 9-10 gun ameliyattan dolayı gitti şimdi elimde hareket kısıtlılığı ve sinirde sıkışıklık var bundan dolayı doktora gittim fizik tedavi önerdiler ve fizik tedavi muayne saati 14:30 için verildi ama okulum 15.50 de bitiyor bu şekilde fizik tedaviye gidersem devamsızlıktan kalıcam çünkü 5 günüm kaldı fizik tedavi 15 seans ve 15 seansta biticeğide kesin değil ne yapabilirim bu konu hakkında
fızık tedavının raporunu vermıstım zamanında mudure sıkıntı cıkmamıstı bazen o rapor harıcınde bıle doktordan yazılı ımzalı kagıt ıstıyorlar

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
Hocam hastane raporu vs. Gösterirseniz müdüre ve ya yardımcısına bir de aileniz konuşursa bir tolerans tanırlar eize benim bir arkadaşım ameliyat olmuştu ortaokulda 2aya yakın gelmedi sıkıntı çıkmadı biriside lisede düz gelmedi o da müdürle konuşup halleti

Top Bottom