Neler Yeni

Devil may Cry 5 indirimli hali 125 TL'ye değer mi?

willblacksmith

80+ Bronze
Hack and slash tarzı oyunları seviyorum. Darksiders serisini oynadım ve çok beğendim. Fakat bu oyunun gameplayinin kısa olduğunu belirten yorumlar vardı steamde. Oyunun hikaye kısmı ortalama 10 saat sanırım. Aranızda oynayan var mı? veya hikaye modu bittikten sonra oynanabilir mi? yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
bence de kısa oyun ama dmc ayrı bir yeri var bende. Alınabilir seviyorsan.

willblacksmith

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bence de kısa oyun ama dmc ayrı bir yeri var bende. Alınabilir seviyorsan.
Eski oyunlarını da almayı düşünüyorum fakat, artık çok baydım eski grafikli oyunların eskisinden başlayıp, yenisinin hikayesine devam etmeye. Hikaye olarak çok şey kaçırır mıyım sence? hikayesinin de çok iyi olmadığını söyleyenler var.

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Eski oyunlarını da almayı düşünüyorum fakat, artık çok baydım eski grafikli oyunların eskisinden başlayıp, yenisinin hikayesine devam etmeye. Hikaye olarak çok şey kaçırır mıyım sence? hikayesinin de çok iyi olmadığını söyleyenler var.
son oyun neredeyse tamamen neo üzerine kurulmuş. Hikaye de o kadar iyi değil çok bir şey kaçırmazsın ama dmc: devıl my cry oynayabilirsin önce. Onun grafikleri o kadar kötü değil

willblacksmith

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
son oyun neredeyse tamamen neo üzerine kurulmuş. Hikaye de o kadar iyi değil çok bir şey kaçırmazsın ama dmc: devıl my cry oynayabilirsin önce. Onun grafikleri o kadar kötü değil
2013 çıkışlı olan kapağında DmC Devil May Cry yazıyor. Bize doğru bakan kırmızı deri ceketli yakışıklı bi eleman var. DmC: Devil May Cry bu di mi?

Proletarya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
935
İsim
Proletarya
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri