Akın Taşkan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Ps4'e yazık olur.
çok amerigan filmi izlemişinKnk nabıyosun biliyomusun yurdun imar planıyla belediyenin o sokak üzerine yaptığı kanalizasyon imar planlarını buluyosun. Hangi Delik hangi deliğe bağlı olduğunu bulduktan sonra PS4'ü özel bir kaba sokarak(su geçirmeyecek sağlam bi kaba) asansör sistemiyle yukarı çekerek yurda sokuyosun sonra bi çanta alıp PS4'ü ona koyuyosun. Başlasın oyun keyfi![]()
düzcede yurtta bir tane arkadaşın laptop bunu çalmışlardı dikkat etevden ayrılıp yurda gitmek istiyorum. 10 sınıfa geçtim. sorum şunlar:
Devlet yurdundaki odalarda televizyon var mı
televizyon varsa boş vaktimde ordaki agalarımla oynayabileceğim bi televizyon varmıdır ?
oraya kendi monitör ve ps4 promu götürebilir miyim ?
Monitör:
Asus VP229DA 21.5" 5ms Full HD LED Monitör
Slim modeli oluyor diye biliyorum sadece.evden ayrılıp yurda gitmek istiyorum. 10 sınıfa geçtim. sorum şunlar:
televizyon varsa boş vaktimde ordaki agalarımla oynayabileceğim bi televizyon varmıdır ?
Monitör:
İçinden geçerler Ps4'ün.evden ayrılıp yurda gitmek istiyorum. 10 sınıfa geçtim. sorum şunlar:
Monitör:
Özel yurt farklı olur. Üniversitede özel yurtta kaldım bilgisayar, konsol, kettle vs. yasak değildi istediğimiz gibi oynuyorduk. Yurttan yurda değişir tabii sormak lazım. Çalınma olayı da arkadaşlarının iyi çıkmasına kalmış şans biraz biz odalarımızı bile kilitlemiyorduk bir yere giderken kimsenin de bir şeyi çalınmamıştı.Özel yurda bile götürülmez, sen bi de devlet yurdunu sormuşsun. Asla götürme, yazık olur. Sadece laptop götür, onu da dışarı çıkarken ya yanına al ya dolaba kilitle.