fehmipapa01
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Ege üniversitesi hastanesi burun estetiği yapıtırılır mı
kaza durumda gerekli görülür yada nefes almanı engeliyorsa yaparlar ama keyfi yapılmazEge üniversitesi hastanesi burun estetiği yapıtırılır mı
Burnunda nefes almanı zorlaştıran kemik eğriliği vs varsa yaparlar ama her doktordan olunmazEge üniversitesi hastanesi burun estetiği yapıtırılır mı
Riskli mi kötü olur mu acabaÜniversite hastanesinde ücretli muayene olup yaptırabilirsin.
Yok estetik amaçlı yapıyolar da riskli geldi bana ama bilemedimSağlık sorunu oluşturmalı yoksa yapmıyorlar. Yüzümdeki yanık izleri için gitmiştim zamanında. Doktorlar öyle demişti.
Sonuçta alanında yetkin doktorlar ameliyat ediyor. Herhangi bir özel hastaneden farklı olmasını beklemem. Fakat alanında isim yapmış doktorlar elbette ki daha istenen sonuçlara ulaşmanı sağlayacaktır.Riskli mi kötü olur mu acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok estetik amaçlı yapıyolar da riskli geldi bana ama bilemedim
Bende öyle düşünmekteyim ama devlet hastanesinde yaptırılmaz diye genel bi kanı var o yüzden çekiniyorum birazSonuçta alanında yetkin doktorlar ameliyat ediyor. Herhangi bir özel hastaneden farklı olmasını beklemem. Fakat alanında isim yapmış doktorlar elbette ki daha istenen sonuçlara ulaşmanı sağlayacaktır.
Hahahsfa iyi plan hocamirem derici usülü ilerleyebilrsin (duvara kafa atmak) xd kamu spotu TAVSİYE DEĞİLDİR!!!!!!!!!