Kokusu geldi burnuma. Hele de alt çerçeveyi kırmızı yapan markalar daha da berbat. Alınca çıkmazsa sonradan çıkar elbette bir sorun.Nereden biliyorsun denedin mi yan yana getirip?
Aslında siyahlar için doğru ama renkler için katılmıyorum. Samsung G3 yerine şiddetle öneririm.Kaliteli bir VA panel bile bu IPS'den iyidir.
Fiyatı için demedim zaten. Bu fiyata beleş arayan alsın kullansın.Aslında siyahlar için doğru ama renkler için katılmıyorum. Samsung G3 yerine şiddetle öneririm.
Nays nedir?Alacak arkadaşlar Nays kullanmayı unutmasın
Ghosting sorunu olur my bunun? IPS olmaz heralde.Dexim H238SG 23.8'' 180Hz 1ms (Hdmı+Dp) Freesync Adaptive Sync Full Hd Fast IPS Gaming Monitör - DMT003 Gen2
Arkadaş boş boş konuşma sen ne anlarsın panelden bir de biliyormuş gibi tenik terim sıkıştırıyorsun araya, ben bu markaya 5 kuruş vermem de geç ne boş yapıyorsun.Kokusu geldi burnuma. Hele de alt çerçeveyi kırmızı yapan markalar daha da berbat. Alınca çıkmazsa sonradan çıkar elbette bir sorun.
Alt çerçeve teknik terim mi? Fiyatına bir şey demedim zaten.Arkadaş boş boş konuşma sen ne anlarsın panelden bir de biliyormuş gibi tenik terim sıkıştırıyorsun araya, ben bu markaya 5 kuruş vermem de geç ne boş yapıyorsun.
abi alıp incelesene lütfen çok merak ediyorum bu monitörleriArkadaş boş boş konuşma sen ne anlarsın panelden bir de biliyormuş gibi tenik terim sıkıştırıyorsun araya, ben bu markaya 5 kuruş vermem de geç ne boş yapıyorsun.