of bacağa bak2 hafta önce bacağıma agda yapmıştık şimdi bazı yerlerde nokta nokta bazı yerler de normal kıl olarak çıkıyor normal mi en azından bir ay pürüzsüz kalır diyr düşünüyordum şimdi tekrar agda yapsam almaz dimi makineyle almam lazım sanırım
Yapma kerem yanarızof bacağa bak
Kılın uzama hızı herkeste farklıdır hocam. Bence ağda yerine makine kullan, ve aşırı killanana kadar kesme. Erkek adamda azda olsa kıl olsun2 hafta önce bacağıma agda yapmıştık şimdi bazı yerlerde nokta nokta bazı yerler de normal kıl olarak çıkıyor normal mi en azından bir ay pürüzsüz kalır diyr düşünüyordum şimdi tekrar agda yapsam almaz dimi makineyle almam lazım sanırım
Sakal makinesi ile kısalttım ama hiç güzel durmadı sivri sivri oldu agda yaptım aşırı kıllı bir bacağa sahibim sanırım ondan hızlı çıktıKılın uzama hızı herkeste farklıdır hocam. Bence ağda yerine makine kullan, ve aşırı killanana kadar kesme. Erkek adamda azda olsa kıl olsun![]()
Hocam ben yıllardır sakal makinesiyle 6 ya da 9 numaraya kisaltirim, o uzun kıvırcık birbirine girmiş görüntü kaybolur. Kıl miktarında herhangi bir artış yaşamadim bu yöntemle. Ve sıfıra vurmadigim için siritmiyor mesela kol kılıyla yan yana geldiğinde.Sakal makinesi ile kısalttım ama hiç güzel durmadı sivri sivri oldu agda yaptım aşırı kıllı bir bacağa sahibim sanırım ondan hızlı çıktı
yakışır abime normal diye biliyorumof bacağa bak