Neler Yeni

dfgt sattım sizce iyi mi?

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Mert Aydınlı
merhaba sorunsuz dfgt sattım adam gözu onunde test ettik adam aldı kutusu var ambalajı var garanti falan yok direksiyondaki ok tuşu ve ps tuşu silinmiş durumda yani gözüküyor ama az 2000 TL'ye sattım 1.sorum sizce iyi mi? sattım yoksa azmı 2. sorum adam beğenerek aldı adam bir sorun olursa sorumlusu benmiyim sonuçta kendisi beğendi ben adama garanti veririrm ama kapıya kadar evimde test etti kapıdan çıkana kadar garantisi benim çıktıktan sonra bitmiştir çünkü belki sen yumruk attın belki darbe aldı yani dimi 2 sorumuda cevaplar sanız sevinirim

neshter

80+ Bronze
adam beğenerek aldı adam bir sorun olursa sorumlusu benmiyim sonuçta kendisi beğendi ben adama garanti veririrm ama kapıya kadar evimde test etti kapıdan çıkana kadar garantisi benim çıktıktan sonra bitmiştir çünkü belki sen yumruk attın belki darbe aldı yani dimi
kusursuz ürünü sattıktan sonra kusurlu diye sana getirirse geri alıp almamak vicdanına kalmış, hukuki açıdan bilmiyorum ama geri almak saçma olur, nereden bileceksin onun bozmadığını

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Mert Aydınlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kusursuz ürünü sattıktan sonra kusurlu diye sana getirirse geri alıp almamak vicdanına kalmış, hukuki açıdan bilmiyorum ama geri almak saçma olur, nereden bileceksin onun bozmadığını
ben zaten geri almam ben dolandırıcı deilim ben 2000 tlyi karıda kızda yemiycem aileme 1700 verecem 100 tl ile şarz alet alcam kalanı dursun 2000 tl ucuzama gitti sizce

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,625
İsim
Mert Can Ergün
Fiyat iyi

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
ben kutusuz halde dfgt satıyorum 2k ya alıcısı var yarın veya bir sonraki gün elden almaya gelicek. sen az istemişsin gibi geldi. kutulu ambalajlı olması değer katıyor ama tuşların vs silik olması değer düşürüyor. bendekinin kozmetik kusursuz. senin yerinde olsam 2.2k ya satmaya çalışırdım

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Mert Aydınlı
ben kutusuz halde dfgt satıyorum 2k ya alıcısı var yarın veya bir sonraki gün elden almaya gelicek. sen az istemişsin gibi geldi. kutulu ambalajlı olması değer katıyor ama tuşların vs silik olması değer düşürüyor. bendekinin kozmetik kusursuz. senin yerinde olsam 2.2k ya satmaya çalışırdım
hocam 1500 e de satan var 1900 de satan var 2500 e de var hocam ben 2000 dedim birazcık bakım istiyordu okadar zaten bir problem yok bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ok tuşu biraz gözüküyor ancak ps tuşu daha zor gözüküyor kutusu yıpranmış vaziyette ama o normal sonuçta kaç senelik direksiyon

hocam 1500 e de satan var 1900 de satan var 2500 e de var hocam ben 2000 dedim birazcık bakım istiyordu okadar zaten bir problem yok bilmiyorum

Hocam ok tuşu biraz gözüküyor ancak ps tuşu daha zor gözüküyor kutusu yıpranmış vaziyette ama o normal sonuçta kaç senelik direksiyon

Ekler

• Screenshot_20221202-012300_Gallery.jpg
    Screenshot_20221202-012300_Gallery.jpg
    153.6 KB · Hit: 38

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
Discord
Twins R32#0331

ederinde satmışsın hocam. iki tarafada hayırlı olsun. 1.5'a satanlar ya arızalı oluyor yada aylardır beklemiş oluyor bıkanlar ucuza bırakıyorlar. 2100 yazan var bir tane sahibindende o benim kondisyonunu kıyasla kendininkiyle işte

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Mert Aydınlı
ederinde satmışsın hocam. iki tarafada hayırlı olsun. 1.5'a satanlar ya arızalı oluyor yada aylardır beklemiş oluyor bıkanlar ucuza bırakıyorlar. 2100 yazan var bir tane sahibindende o benim kondisyonunu kıyasla kendininkiyle işte
Hocam adamm kendi kendine gaz basıyor diyor ama bende hiç öyle bisi olmadı ets 2 de oylemiş ama driverde basmıyor ben burda suçlumuyum

Adam sonuçta beğendi ve aldı test ettik sonuçta dimi

Ekler

• IMG-20221201-WA0013.jpg
    IMG-20221201-WA0013.jpg
    110.9 KB · Hit: 26
  • IMG-20221201-WA0010.jpg
    IMG-20221201-WA0010.jpg
    209 KB · Hit: 30
Son düzenleme:

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
Discord
Twins R32#0331
Hocam adamm kendi kendine gaz basıyor diyor ama bende hiç öyle bisi olmadı ets 2 de oylemiş ama driverde basmıyor ben burda suçlumuyum

Adam sonuçta beğendi ve aldı test ettik sonuçta dimi
oyun ayarını yapamamış. alt tarafında ters gibi bişey yazıyor olması lazım onu açması lazım. eğer oyundan vs çok anlamayan biriyse uğraşma. senin oyun ayarlarını da mı ben yaptırıcam kardeşim de yazma gitsin.

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Mert Aydınlı
oyun ayarını yapamamış. alt tarafında ters gibi bişey yazıyor olması lazım onu açması lazım. eğer oyundan vs çok anlamayan biriyse uğraşma. senin oyun ayarlarını da mı ben yaptırıcam kardeşim de yazma gitsin.
Hocam adam çok saf zaten ama adamı sevdim ya yani en azından ölücü deil ama zaten bana diyorken pedal nereye takılır o nasıl bu nasıl falan diyor ama artık üründe bir sorun çıkarsa ben iade almam yani adama dün akşam sattım kaç saat geçti yani

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
Discord
Twins R32#0331
Hocam adam çok saf zaten ama adamı sevdim ya yani en azından ölücü deil ama zaten bana diyorken pedal nereye takılır o nasıl bu nasıl falan diyor ama artık üründe bir sorun çıkarsa ben iade almam yani adama dün akşam sattım kaç saat geçti yani
böyle durumlarda iade alma zaten. adama bir şey sattın diye de bütün ayarlarını da yapma. senin satarken ki paranın içinde oyun içi ayarlama hizmeti de mi veriyorsun :D sattın üründe sorun yok geri bir şey yazmadı o zaman bana yazma kardeşim de. youtube'da hepsi detaylı detaylı anlatılıyor aç uzun uzun izle de gerekiyorsa da engelle. başını ağrıtmasın.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Bende G29 almayı düşünüyorum ama DFGT daha mı iyi? Aralarında ne gibi farklar var?

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
Discord
Twins R32#0331
Bende G29 almayı düşünüyorum ama DFGT daha mı iyi? Aralarında ne gibi farklar var?
g29 daha iyi. dfgt nerden baksan 12-13 yıllık cihaz. g29 ise 6-7 yıllık. dfgt giriş cihazı denilebilir. ikiside 900 derece. dfgt'de vites manuel değil. pedallarda debriyaj yok. g29'da 6 ileri 1 geri vites var. debriyaj var. g29 mu g27 mi dersen g27 daha iyi.

Top Bottom