Neler Yeni

dfgt sattım sizce iyi mi?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
P
g29 daha iyi. dfgt nerden baksan 12-13 yıllık cihaz. g29 ise 6-7 yıllık. dfgt giriş cihazı denilebilir. ikiside 900 derece. dfgt'de vites manuel değil. pedallarda debriyaj yok. g29'da 6 ileri 1 geri vites var. debriyaj var. g29 mu g27 mi dersen g27 daha iyi.
Pardon soruyu yanlış sormuşum G29 evet daha iyi onu biliyorum ama 2000 TL gibi fiyatlarda DFGT alınabilir mi? Yoksa bütçe arttırılıp G29 almak daha mı mantıklı olur? Fiyatları artarsa diye düşünüyorum o yüzden.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
P

Pardon soruyu yanlış sormuşum G29 evet daha iyi onu biliyorum ama 2000 TL gibi fiyatlarda DFGT alınabilir mi? Yoksa bütçe arttırılıp G29 almak daha mı mantıklı olur? Fiyatları artarsa diye düşünüyorum o yüzden.
fiyatları uzun süredir sabit ilerliyor. artma durumunun ilerde olacağını sanmıyorum. eğer bütçen arttırılabiliyorsa dfgt yerine g27 almak mantıklı. 3.5k ya çok güzel g27'ler düşüyor. ama garantili olsun elimde bozulursa gönderirim filan dersen g29 alman lazım bütçe de 5.5k ya filan çıkıyor.

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mert Aydınlı
Bende G29 almayı düşünüyorum ama DFGT daha mı iyi? Aralarında ne gibi farklar var?
merhaba dfgt seslidir gece oynayamazsınız eğer ailenle yaşıyorsan ben aldığım ilk ayı falandı ben drift atıyordum babam sinirle geldi odama oynama falan dedi o günden beri saat 8-9 oldumu usb çıkarırım neyse pedallar plastik ama direksiyon böyle gece gündüz oynucaksan motoru pek tatmin etmez bide çok eski her an bozulabilir bide yer kaplıyor söksen takman ayrı bir dert takarsan valorant gibi klavye oyunu oynaman zor oluyor setden dolayı biraz kambur pozizyonda oturuyosun onun dışında vitesi sağlam deil elimde kalacak sanki ama yinede o bir efsane onun dışında bana göre dfgt alınmaz 2000 tl veriyon ve çok eski 5000 tl falan vercen g29 alcan ama oda çok gerçekçi deil ve dişli sistem thrustmaster alsan 15 bin falan e bir cihaza o kadar verilmez yani her türlü saçma oluyor ama şöyle olsa maaş 5500 dfgt 400 tl olsa alınır ama 2000 tl yani neredeyse yarım maaş başka dfgt ile sorularınız varsa alabilirim hiç üşenmeden

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
merhaba dfgt seslidir gece oynayamazsınız eğer ailenle yaşıyorsan ben aldığım ilk ayı falandı ben drift atıyordum babam sinirle geldi odama oynama falan dedi o günden beri saat 8-9 oldumu usb çıkarırım neyse pedallar plastik ama direksiyon böyle gece gündüz oynucaksan motoru pek tatmin etmez bide çok eski her an bozulabilir bide yer kaplıyor söksen takman ayrı bir dert takarsan valorant gibi klavye oyunu oynaman zor oluyor setden dolayı biraz kambur pozizyonda oturuyosun onun dışında vitesi sağlam deil elimde kalacak sanki ama yinede o bir efsane onun dışında bana göre dfgt alınmaz 2000 TL veriyon ve çok eski 5000 TL falan vercen g29 alcan ama oda çok gerçekçi deil ve dişli sistem thrustmaster alsan 15 bin falan e bir cihaza o kadar verilmez yani her türlü saçma oluyor ama şöyle olsa maaş 5500 dfgt 400 TL olsa alınır ama 2000 TL yani neredeyse yarım maaş başka dfgt ile sorularınız varsa alabilirim hiç üşenmeden
fiyatları uzun süredir sabit ilerliyor. artma durumunun ilerde olacağını sanmıyorum. eğer bütçen arttırılabiliyorsa dfgt yerine g27 almak mantıklı. 3.5k ya çok güzel g27'ler düşüyor. ama garantili olsun elimde bozulursa gönderirim filan dersen g29 alman lazım bütçe de 5.5k ya filan çıkıyor.
Teşekkürler bu durumda alınırsa G27 veya G29 alınır onda da çok tatmin etmez diyorsunuz. Belki 3000'e G27 veya G29 bulabilirsem alabilirim onun dışında banada çok mantıklı gelmedi sıkılıp oynamam gibi geldi ama ben klavyeden ETS2 yi 100 saat oynadım o bile zevk veriyordu ki direksiyonla daha fazla oynarım eğer sök tak çok uğraştırmıyorsa. Benim masa biraz küçük ve bulunduğu konum çok dar o yüzden sıkıntı olur mu acaba?

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Teşekkürler bu durumda alınırsa G27 veya G29 alınır onda da çok tatmin etmez diyorsunuz. Belki 3000'e G27 veya G29 bulabilirsem alabilirim onun dışında banada çok mantıklı gelmedi sıkılıp oynamam gibi geldi ama ben klavyeden ETS2 yi 100 saat oynadım o bile zevk veriyordu ki direksiyonla daha fazla oynarım eğer sök tak çok uğraştırmıyorsa. Benim masa biraz küçük ve bulunduğu konum çok dar o yüzden sıkıntı olur mu acaba?
küçük masan varsa başın çok ağrır. sökmesi takması adamı üşendiriyor. g27 ve g29'da extra vitesi de sabitlemen gerekiyor yani 2 kat uğraş dfgt'ye göre. bir kere ets-ats-assetto'yu direksiyonla oynadıysan klavye gram zevk vermiyor. 29'um varken sattım bi müddet direksiyonsuz kaldım dayanamadım 27'ye geçtim dayanamadım yine sattım şimdi dfgt ye düştüm :D hedefim geri 27 sonra geri 29 :D

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
sadece ets 2 için dfgt yeterlı

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
merhaba sorunsuz dfgt sattım adam gözu onunde test ettik adam aldı kutusu var ambalajı var garanti falan yok direksiyondaki ok tuşu ve ps tuşu silinmiş durumda yani gözüküyor ama az 2000 TL'ye sattım 1.sorum sizce iyi mi? sattım yoksa azmı 2. sorum adam beğenerek aldı adam bir sorun olursa sorumlusu benmiyim sonuçta kendisi beğendi ben adama garanti veririrm ama kapıya kadar evimde test etti kapıdan çıkana kadar garantisi benim çıktıktan sonra bitmiştir çünkü belki sen yumruk attın belki darbe aldı yani dimi 2 sorumuda cevaplar sanız sevinirim
Ben şahsen satış yaparken deneme imkanı sunarım, denerse ve çalışırsa olay benden çıkar.

Adam denemek istemezse de olay benden çıkar, elimde satış öncesi çalıştığına dair fotoğraflar olur, deneseymiş der geçerim.

zeuskeydrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
Mert Aydınlı
Ben şahsen satış yaparken deneme imkanı sunarım, denerse ve çalışırsa olay benden çıkar.

Adam denemek istemezse de olay benden çıkar, elimde satış öncesi çalıştığına dair fotoğraflar olur, deneseymiş der geçerim.
Ben zaten dene dedim denedi

Top Bottom