H hakanoper 80+ Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 64 Reaksiyon skoru 8 1 Kasım 2025 #1 ugfdagadfg Son düzenleme: 8 Eylül 2026
Cheazy 80+ Silver Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 2,296 Reaksiyon skoru 823 1 Kasım 2025 #2 Bursa sporsa git gişelerde aadam oluyo nakit veriyosun kart veriyo maca gırerken guvenlıge verip gevıyosun. Ben karabüğün maçına gitmiştim 3. lige anlattığım gibiydfi
Bursa sporsa git gişelerde aadam oluyo nakit veriyosun kart veriyo maca gırerken guvenlıge verip gevıyosun. Ben karabüğün maçına gitmiştim 3. lige anlattığım gibiydfi
H hakanoper 80+ Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 64 Reaksiyon skoru 8 1 Kasım 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Cheazy yazmış: Bursa sporsa git gişelerde aadam oluyo nakit veriyosun kart veriyo maca gırerken guvenlıge verip gevıyosun. Ben karabüğün maçına gitmiştim 3. lige anlattığım gibiydfi Devamı için tıklayın... Bursa maçı değil Türkiye Bulgaristan maçı
Cheazy yazmış: Bursa sporsa git gişelerde aadam oluyo nakit veriyosun kart veriyo maca gırerken guvenlıge verip gevıyosun. Ben karabüğün maçına gitmiştim 3. lige anlattığım gibiydfi Devamı için tıklayın... Bursa maçı değil Türkiye Bulgaristan maçı