Elinizdeyken bir şey olmamışsa her türlü karşı tarafın hatası diye biliyorum. Sen sattığında normal olduığunu kanıtlayabilirsen her türlü sıyrılırsın.2. El bir laptop sattım arkadaşlar ve satarken şarj soketinin arada temazsızlık ettiğini demeyi unutdum. Ve adam bunu bana bildirdi bende bunun için 50 TL ödedim. Daha sonra adam bana laptop'un patladığını söyledi. Bende benim elimdeyken sapasağlam olduğunu adamdan dolayı sorun olduğunu söyledim o da bana dava açtığını söyledi ne yapmam gerekiyor? Bence adam dandik bir soket almış ve bir voltaj dengelenmesinde zarar gördüğünü düşünüyorum ki zaten laptop 2 gb ram z3537f.
Ne yapacağım?
HaklısınElinizdeyken bir şey olmamışsa her türlü karşı tarafın hatası diye biliyorum. Sen sattığında normal olduığunu kanıtlayabilirsen her türlü sıyrılırsın.
sen parasını verdin seni neden davalık ediyor tamir eden kişi yapamamıştır şuçu üstüne atıyor2. El bir laptop sattım arkadaşlar ve satarken şarj soketinin arada temazsızlık ettiğini demeyi unutdum. Ve adam bunu bana bildirdi bende bunun için 50 TL ödedim. Daha sonra adam bana laptop'un patladığını söyledi. Bende benim elimdeyken sapasağlam olduğunu adamdan dolayı sorun olduğunu söyledim o da bana dava açtığını söyledi ne yapmam gerekiyor? Bence adam dandik bir soket almış ve bir voltaj dengelenmesinde zarar gördüğünü düşünüyorum ki zaten laptop 2 gb ram z3537f.
Ne yapacağım?
Belli ki karşı tarafın hatası. Ama bunu kanıtlamanız gerek. Yoksa uğraşıp durursunuz.Elimde bişey olmadı şarj soketinin temazsızlığını demeyi unuttum ve onun için de 50tl ödedim zaten
Yaptırması için 50 TL ödemiş daha napsinBiraz da senin hatan unuttum nedir ya?
Kanıt olarak kullanabilirsiniz (emin değilim)Whatsapp mesajları ve sahibinden.com mesajları duruyor