DHGate’den Forma Almak

Noysal

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
439
Online sayfalarda illa ki unique veyahut daha basımı olmayan formları pahalıya satan yerler görmüşsünüzdür. Bende bunlara merak saldım, gittim araştırdım bunların formaları genelde DHGate diye bir yerden aldığını duydum. Temu’ya benzer bir uygulama ve pazar, gittim beğendiğim bir formayı XXL bedenini sipariş ettim. Ayın 6’sında “lys147” adlı satıcıdan sipariş ettiğim, 12-13 Sezonu Real Madrid’in 3. Forması, 26 Eylül yani bugün elime geçti. Formanın kalitesi gerçekten çok iyi, patchler ve işlenen numara ve isim aynı orijinal formalar gibi eğer düşünen veyahut merak eden varsa bilgisine sunmak istedim.

Forma için 1042 TL
Gümrük için 309 TL
ödedim kargom ptt ile geldi.

Ekler

• IMG_4148.webp
    IMG_4148.webp
    355.6 KB · Hit: 65
  • IMG_4149.webp
    IMG_4149.webp
    762.9 KB · Hit: 57
  • IMG_4150.webp
    IMG_4150.webp
    463.4 KB · Hit: 56
  • IMG_4151.webp
    IMG_4151.webp
    479.7 KB · Hit: 52
  • IMG_4156.webp
    IMG_4156.webp
    305.6 KB · Hit: 58
Online sayfalarda illa ki unique veyahut daha basımı olmayan formları pahalıya satan yerler görmüşsünüzdür. Bende bunlara merak saldım, gittim araştırdım bunların formaları genelde DHGate diye bir yerden aldığını duydum. Temu’ya benzer bir uygulama ve pazar, gittim beğendiğim bir formayı XXL bedenini sipariş ettim. Ayın 6’sında “lys147” adlı satıcıdan sipariş ettiğim, 12-13 Sezonu Real Madrid’in 3. Forması, 26 Eylül yani bugün elime geçti. Formanın kalitesi gerçekten çok iyi, patchler ve işlenen numara ve isim aynı orijinal formalar gibi eğer düşünen veyahut merak eden varsa bilgisine sunmak istedim.

Forma için 1042 TL
Gümrük için 309 TL
ödedim kargom ptt ile geldi.
bende forma sipariş ettim formaya 700tl ödedim 800tl gümrük vergisi geldi, geldikten sonra 1 tane daha sipariş verdim 2. siparişim gümrükten bile geçmedi çakma ürün olduğu için.
alacak arkadaşlar dikkat etsinler eskiden mantıklıydı artık değil

bende forma sipariş ettim formaya 700tl ödedim 800tl gümrük vergisi geldi, geldikten sonra 1 tane daha sipariş verdim 2. siparişim gümrükten bile geçmedi çakma ürün olduğu için.
Adınıza üzüldüm hocam büyük şansızlık aldığınız adam çok önemli, niye o kadar vergi çıkmış anlamış değilim.

2 adet siparişimi bugün teslim aldım. Forma başına 650tl ücret ve 350 tl gümrük vergisi ödedim. ürünler ve baskıları gayet kaliteli.

kimine 350tl çıkıyor kimine 800tl işte alırken göz önünde bulundurmanız lazım, yukarda dediğim gibi çakma forma olduğu için gümrükten geçmeme ihtimali de var

Şu Liverpool’un yeni sezon uzun kollusunu aldın mı, nasıl kalitesi falan ?
Evet Kırmızı uzun kollu versiyonunu aldım kalitesi çok çok iyi. Yalnızca alırken dikkat et kolundan 1.5-2cm filan uzun geldi benimkisi. Oyuncu ve taraftar versiyonları var ayrı ayrı.

Evet Kırmızı uzun kollu versiyonunu aldım kalitesi çok çok iyi. Yalnızca alırken dikkat et kolundan 1.5-2cm filan uzun geldi benimkisi. Oyuncu ve taraftar versiyonları var ayrı ayrı.
Ben halısahalarda formaları giyiyorum sen hangisini aldın acaba, taraftar versiyonu mu yoksa oyuncu mu ? Benim bildiğim oyuncu versiyonu biraz daha rahat hava alıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim boy 1.77 kilo 90, Özil formasını XXL aldım çok iyi oturdu

Ben halısahalarda formaları giyiyorum sen hangisini aldın acaba, taraftar versiyonu mu yoksa oyuncu mu ? Benim bildiğim oyuncu versiyonu biraz daha rahat hava alıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim boy 1.77 kilo 90, Özil formasını XXL aldım çok iyi oturdu
190'a 90'ım ben dediğim gibi taraftar ve oyuncu versiyonları arasında kalıp farkı var. Oyuncu versiyonları daha slim fit kesim oluyor . XXL taraftar versiyonu 2cm kadar büyük geldi makinada yıkasam biraz düzelir gibi geliyor ama yazıları zarar görür diye çekiniyorum.

190'a 90'ım ben dediğim gibi taraftar ve oyuncu versiyonları arasında kalıp farkı var. Oyuncu versiyonları daha slim fit kesim oluyor . XXL taraftar versiyonu 2cm kadar büyük geldi makinada yıkasam biraz düzelir gibi geliyor ama yazıları zarar görür diye çekiniyorum.
Dış kısmı içeri doğru çevirmen gerekiyor yıkarken, birden belirli bir sıcaklıkta mı ne yıkanıyordu formalar unuttum. Chatgpte’ye yazabilirsin. Ben sanırı dut ölçü versiyonunu alacağım, teşekkür ederim.

Geri