o disk üzerinde yeni basit birim dışında hiç bir seçenek yok390 GB olarak ayırdığın disk tamamen boş ise biçimlendir bir şey yap, format ekranında diski biçimlendirip silersen belki geri kalanla birleşir.
Sadece tahmin, pek bilgim yok bu konuda..
Disk Dinamiğe dönmüş yanlışım yoksa biçimlendirmeden Temel'e döndüremiyorsun. Siyah yazan alanda sağ tıklayıp yeni basit birim oluştur diyebilirsin. Diskin 2 parça olarak görünmesi gerek bu işlemden sonra, eğer içinde önemli bir bilgin yoksa HDD'yi komple biçimlendirelim.arkadaşlar diskim 1tb ve ben sadece 540 gb kullanabiliyorum bir ara ikiye böldüm şimdi ise birleştiremiyorum 390 gb boşta duruyor onu nasıl 540 ile birleştirebilirimAlıntıyı görüntüle
590 gb lık kısımda önemli şeyler var evet ama 390 gb lık kısımda önemli hiç bir şey yokDisk Dinamiğe dönmüş yanlışım yoksa biçimlendirmeden Temel'e döndüremiyorsun. Siyah yazan alanda sağ tıklayıp yeni basit birim oluştur diyebilirsin. Diskin 2 parça olarak görünmesi gerek bu işlemden sonra, eğer içinde önemli bir bilgin yoksa HDD'yi komple biçimlendirelim.
format atarak birleştirebilir veya 390gb lık diski yeni disk açarak kullanabilirsiniz harici bir şey yapamazsınız malesefarkadaşlar diskim 1tb ve ben sadece 540 gb kullanabiliyorum bir ara ikiye böldüm şimdi ise birleştiremiyorum 390 gb boşta duruyor onu nasıl 540 ile birleştirebilirimAlıntıyı görüntüle