Neler Yeni

Diablo 4 kısa süreliğine ücretsiz...

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz

Oyunun Steam deki fiyatı 1296 TL cik! Türkçe dil desteğini görünce gözlerim yaşardı hemen indirip deneyeceğim, dil desteği olmasaydı yüzüne bakmazdım oyunun.
Ekran görüntüsü 2023-10-27 144534.png

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

1Youti

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Abdullah
30 ekime kadar mı oynayabiliyoruz yok çsa 30 ekime kadar kütüphaneye ekleme olayı mı var

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
30 ekime kadar oynayabiliyorsunuz. Blizzard'dan bedava oyun bekleyen bir kitle var anlaşılan

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunu sevdim baya hikaye sahneleri çok güzel, oynanış olarak basit bu yüzden hoşuma gitti baya atmosferi güzel adamı geriyor her yerde karşına farklı farklı yaratıklar çıkıyor bu tarz oyunları özlemişim yeminle CS 2 de kanser olup çıkıyordum bu oyunda bi rahatlama geldi ama çok pahalı be parada yok hiç bu oyun fiyatları harbi saçma derecelere geldi borcum olmasa alırdım herhalde daha artacak gibi fiyatı! Witcher 3 ten daha çok beğendim Diablo 4'te görevler sade ve kafa karıştırmıyor ilerledikçe ne olur bilmiyorum ama Witcher 3 te görevler kafa karıştırıcı ama Witcher 3 teki o güneş manzarası beni benden alıyor.

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
Oyunu sevdim baya hikaye sahneleri çok güzel, oynanış olarak basit bu yüzden hoşuma gitti baya atmosferi güzel adamı geriyor her yerde karşına farklı farklı yaratıklar çıkıyor bu tarz oyunları özlemişim yeminle CS 2 de kanser olup çıkıyordum bu oyunda bi rahatlama geldi ama çok pahalı be parada yok hiç bu oyun fiyatları harbi saçma derecelere geldi borcum olmasa alırdım herhalde daha artacak gibi fiyatı! Witcher 3 ten daha çok beğendim Diablo 4'te görevler sade ve kafa karıştırmıyor ilerledikçe ne olur bilmiyorum ama Witcher 3 te görevler kafa karıştırıcı ama Witcher 3 teki o güneş manzarası beni benden alıyor.
usta bende dün indirdim indirip oynadım, denemek isteyenlerin DİKKATİNE SADECE 20Lvl'a kadar oynanabiliyor sonra ama menüye atıp oyunu almanı istiyor ve ayrıca harika en son Elden Ring'e 800 saat belk, daha fazla gömmüştüm , souls oyunu olmamasına rağmen beni aşırı tatmin etti. Baldurs Gate 3'üde oynamak istiyorum ama çok daha komğlike oyun olmasa iyi olurdu. Diablo çok daha rahat bir oyun tüm sınıfları tüm modları bitirene kadar oyundayım artık.

Garipbirfizikci

80+ Bronze
Güzel oyundur ben de 20 level filanım oynadım bıraktım yeni sezon sevmedim, farklı kombinasyonlar yapmak isteyenlere "haydut coşku-buz aşısı" "büyücü yıldırım" yetenekleri üzerinden oynamasını tavsiye edebilirim

Ahmet Birkan Elmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Ahmet Birkan Elmas
Güzel oyundur ben de 20 level filanım oynadım bıraktım yeni sezon sevmedim, farklı kombinasyonlar yapmak isteyenlere "haydut coşku-buz aşısı" "büyücü yıldırım" yetenekleri üzerinden oynamasını tavsiye edebilirim
usta ben büyücü oynuyorum ama yıldırım büyülerini beğenemdim. Ateş ve Buz büyülerini kullanıyorum zıtlıkları hoşuma gitti ve efektler harika gtx 1650 Ti ile 2k'da orta ayarlarda akıyor oyun be.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
usta bende dün indirdim indirip oynadım, denemek isteyenlerin DİKKATİNE SADECE 20Lvl'a kadar oynanabiliyor sonra ama menüye atıp oyunu almanı istiyor ve ayrıca harika en son Elden Ring'e 800 saat belk, daha fazla gömmüştüm , souls oyunu olmamasına rağmen beni aşırı tatmin etti. Baldurs Gate 3'üde oynamak istiyorum ama çok daha komğlike oyun olmasa iyi olurdu. Diablo çok daha rahat bir oyun tüm sınıfları tüm modları bitirene kadar oyundayım artık.
Ben ilk defa bu tarz oyun oynuyorum basit olması benim için önemli çok fonksiyonlu oyunlar yoruyor adamı zaten işten yorgun geliyorum tam aradığım tarzda bir oyun. Baldurs Gate 3 te ücretsiz olsa da onu da denesem oda güzel duruyor. Elden Ring hayattan bezdirir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

usta ben büyücü oynuyorum ama yıldırım büyülerini beğenemdim. Ateş ve Buz büyülerini kullanıyorum zıtlıkları hoşuma gitti ve efektler harika gtx 1650 Ti ile 2k'da orta ayarlarda akıyor oyun be.
Bende büyücü açtım tek sevmediğim nokta karakter tiplemeleri sadece büyücü diğerlerinden bir tık iyiydi ben yetenek olarak ateş ve yıldırım kırbacı vuranı seçtim bunları sevdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,926
Üyeler
161,164
Son üye
Memooooo
Top Bottom