Diablo IV Aldim, Birlikte Oynayacak Arkadas Ariyorum

umurilik

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar dostlar, Diablo IV u Free denemis ve sevmis birisi olarak satin aldim. Daha once Diablo 3 de saatlerce oynamis birisi olarak Diablo IV icin birlikte oynamalik arkadas ariyorum isteyenler eklesin lutfen.

BattleNet: Umurilik#2794
Discord: Umurilik

Grim dawn > diablo IV change my mind
vallahi grim dawn denedim sarmadı bedava denemede diablo 4 denedim 2-3 gün öncede satın aldım çok fena sardı 10 saat oynamışım daha hikayeye girmedim bile sağda solda düşman kese kese geçirdim vaktimi

vallahi grim dawn denedim sarmadı bedava denemede diablo 4 denedim 2-3 gün öncede satın aldım çok fena sardı 10 saat oynamışım daha hikayeye girmedim bile sağda solda düşman kese kese geçirdim vaktimi
ben diablo 4 henüz denemedim ama izledim. Diablo 3te 500den fazla saatim vardır grim dawnda da aynı şekilde diablo 4 aşırı pahalı ona o kadar vermem ben şahsen. Bana göre aşırı abartılmış. Ekstra fazla bi yenilik yok. Korsan olarak deneyeceğim.

ben diablo 4 henüz denemedim ama izledim. Diablo 3te 500den fazla saatim vardır grim dawnda da aynı şekilde diablo 4 aşırı pahalı ona o kadar vermem ben şahsen. Bana göre aşırı abartılmış. Ekstra fazla bi yenilik yok. Korsan olarak deneyeceğim.
korsanı olmadığı için aldım bende tek yol satın almak

işte o update almayacak sadece beta demosu sana yetiyorsa alma oyunu
Hayır değil? Link paylasmak yasak olduğu icin atamiyorum ayri bir serverda online olarak beta olmayan sürümünü oynayabiliyorum. Her sezonda yeniden indiririm hesabim gitmiyor zaten.

Hayır değil? Link paylasmak yasak olduğu icin atamiyorum ayri bir serverda online olarak beta olmayan sürümünü oynayabiliyorum. Her sezonda yeniden indiririm hesabim gitmiyor zaten.
öyle oluyorsa iyi benim bildiğim sadece betası o güncelleme filan yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,514
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri