Evet fiyatı iyi ve güzel oyun. Ürünü yeni aldım daha elime ulaştı kutuyu açamadan bu haberi görünce afalladım tekrar satın almam gerekiyor sanırım 15 hazirana kadar süreç iade edip tekrar satın almadan olmuyormuş süreç.Alıntıyı görüntüle
Fiyatı güzel gözüküyor
Uğraşmaya değeceğini sanmıyorum bide para iadesinin yatma süresi gibi durum var ben senin yerinde olsam iade etmezdim ama karar seninEvet fiyatı iyi ve güzel oyun. Ürünü yeni aldım daha elime ulaştı kutuyu açamadan bu haberi görünce afalladım tekrar satın almam gerekiyor sanırım 15 hazirana kadar süreç iade edip tekrar satın almadan olmuyormuş süreç.
gaming x modeli ısı değerleri iyidir daha sisteme takamadım ama düşünüp duruyorum kara kara.Ben olsam hiç böyle bir şeye kalkışmazdım hem zaman kaybı hem kartında sorun yoksa ısı değerleri iyiyse ağrımayan başını ağrıtma keyfine bak
bu akşam detaylıca düşünelim bakalımUğraşmaya değeceğini sanmıyorum bide para iadesinin yatma süresi gibi durum var ben senin yerinde olsam iade etmezdim ama karar senin
Rtx 4070 alana hediye falan mı?Soru başlıkta dostlar kart daha yeni geldi kampanya bugün çıktı diablo ıv de çok severim fiyatı da iyi 15 hazirana kadar kampanya devam edecek.