Diğer Sınıflarda Açılır mı?

NxOnSLyr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
693
Arkadaşlar ben 10. Sınıf olduğum için beni ilgilendiren bir soru sormak istiyorum. Milli eğitim bakanımızın açıkladığına göre 23 Kasımda bütün sınıfların açılması planlanıyormuş sizce bu ne kadar doğru bir karar veya okullar açılır mı? Bence havalar soğuyunca vaka sayıları bir hayli yükselicek ve bundanda okula giden öğrencilerde etkilenecek, bu yüzden bence risk almayıp tekrardan okullar geçici bir süreliğine kapatılacak.(Üstelik okula giden öğrencilerdede vaka haberleri yayılmaya başlıyor.)

Son düzenleme:
23 kasımda kalan sınıflar açılıyor

Arkadaşlar ben 10. Sınıf olduğum için beni ilgilendiren bir soru sormak istiyorum. Milli eğitim bakanımızın açıkladığına göre 22 Kasımda bütün sınıfların açılması planlanıyormuş sizce bu ne kadar doğru bir karar veya okullar açılır mı? Bence havalar soğuyunca vaka sayıları bir hayli yükselicek ve bundanda okula giden öğrencilerde etkilenecek, bu yüzden bence risk almayıp tekrardan okullar geçici bir süreliğine kapatılacak.(Üstelik okula giden öğrencilerdede vaka haberleri yayılmaya başlıyor.)
Kesinlikle açılmaması taraftarıyım. Ama en doğru kararı işin uzmanları verecektir.

Arkadaşlar ben 10. Sınıf olduğum için beni ilgilendiren bir soru sormak istiyorum. Milli eğitim bakanımızın açıkladığına göre 22 Kasımda bütün sınıfların açılması planlanıyormuş sizce bu ne kadar doğru bir karar veya okullar açılır mı? Bence havalar soğuyunca vaka sayıları bir hayli yükselicek ve bundanda okula giden öğrencilerde etkilenecek, bu yüzden bence risk almayıp tekrardan okullar geçici bir süreliğine kapatılacak.(Üstelik okula giden öğrencilerdede vaka haberleri yayılmaya başlıyor.)
dostum babam polis dün yazı gelmiş olağanüstü urum olmadığı takdirde kesin diyormuş

Kesinlikle açılmaması taraftarıyım. Ama en doğru kararı işin uzmanları verecektir.
Uzmanlar da hata yapar
Post automatically merged:

Tabikide öyle ben görüşleri ve düşünceleri almak için bu konuyu açtım.
12. sınıf öğrencisiyim zaten sıkışık bir şekilde ders yapıyoruz bir de okula 9. sınıflar geldi. Çok Çok büyük ihtimalle bütün sınıflar açılacak sonrada vaka sayısı artacak ve de tekrar kapatılacak.

Uzmanlar da hata yapar
Post automatically merged:

12. sınıf öğrencisiyim zaten sıkışık bir şekilde ders yapıyoruz bir de okula 9. sınıflar geldi. Çok Çok büyük ihtimalle bütün sınıflar açılacak sonrada vaka sayısı artacak ve de tekrar kapatılacak.
Bende size katılıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,181
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri