Digitürk e aylık kaç tl para veriyorsunuz?

wkeyd1

80+
Reaksiyon skoru
33
Artık müşteri hizmetleri bile kabul ediyor bu rezilliği.Bakıyorum çevremde 299,320,370 gibi farklı farklı alakasız fiyatlar var.Ben üyeliğimi iptal ettirim ailemde farklı birinin adına tekrar açtırıcaktım önceden yeni müşterilere fiyatlar 370i geçmiyodu şimdi 600 den bahsediyorlar.Siz kaç tl veriyosunuz merak ediyorum bi taktiği stratejisi varmıdır

Onların yaptığı hırsızlık değil, milletin yaptığı hırsızlık öyle mi? Güzel kafa.
bu nasıl kafa yapısı.Çevremde sizin gibi zihniyetler aşırı çoğaldı.Onlar hırsızlık yapıyo bende yapıyorum.Devlet zaten çalıp çırpıyo devlet malına zarar veriyorum bende çalıyorum.Yazık size.Güzel kafa yazmış bide zavallı.

bu nasıl kafa yapısı.Çevremde sizin gibi zihniyetler aşırı çoğaldı.Onlar hırsızlık yapıyo bende yapıyorum.Devlet zaten çalıp çırpıyo devlet malına zarar veriyorum bende çalıyorum.Yazık size.Güzel kafa yazmış bide zavallı.

:D Devam et böyle kardeş, çok mutlu olursun ileride emin ol.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada ben kullanmıyorum, kullanıma da teşvik etmiyorum. Sadece bu devirde, 2-3 maç ya da dizi izleyeceğim diye o kadar para vermem. İnternetten dizi - film izlemeye de hırsızlık diyorsan o da senin bileceğin iş.

2-3 maç izliycem diye o kadar para vermem diyosun o zaman bu konuda işin ne birader ilgi açı mısın? Yazma kardeş yazma.Digitürk e para veren yazmış bide .... koymuş.Kullanmıyorum yazmış ama profilinde full futbol yazıları,arka plan gs :D . Konulara yazdığı cevaplara bak hep bi farklılık arayışı,ilginç ilginç cevaplar duyar kasmalar.En marjinal sensin tamam.Boşa geçmiş bi ömür :

Geri