0850 219 69 69Merhaba arkadaşlar. Dijitsu marka klima aldım. Ama kurulum için teknik servise ulaşamıyorum. İl Mersin. Bu sorunu yaşayan oldu mu? ve çözebilen?
Yardımcı olacak arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim.
Bir de bir sorum daha olacak bilmiyorum sende bu klima var mı yoksa bilgin var mı ama ben alırken kurulum dahil montaj ücretsiz diye aldım ama çoğu kişide gelen teknik servis kurulum ücreti talep etmiş0850 219 69 69
0 212 801 12 60 – 61
Çalışma Saati
Hafta İçi 09:00 – 18:30
Bunları Ara Yarın
(Kaynak : https://dijitsu.com.tr/contact)
Bende Mersinde Yaşıyorum Dijtisu Hiç Kullanmadım Evde Fujiplus - Daylux - Samsung - Arçelik Klimalar Var Bunlar Hakkında Bilgim Var Ama Dijitsu Hakkında Yok Ama Büyük Firmaların Alt Markasıdır Belki Daylux Daikin'in Alt Markası Mesela Ama Herhalde Öyle bir şey Yok Bu Markada Ben 1 Yıl Önce Samsung Almıştım N11'den Ücretsiz Montajdı Geldiler Yaptılar Ücretsiz Montaj Şöyle Oluyor Klimanın Yanında Borular Vb Geliyor Mesela 3 Metre Boru Geldi Diyelim Ama Senin Odana Takmak İçin 5 Metre Lazım Oldu O 2 Metre Borunun Parasını Alıyorlar Yani Ek Malzeme Gerekirse Ücret Alıyorlar Normalde Ama Bunu Firmaya Sor De Böyle Böyle Aldım Şurdan De Ücretsiz Montaj Dediler Doğru Mu De Hangi Durumlarda Ücret Öderim De Sor FirmayaBir de bir sorum daha olacak bilmiyorum sende bu klima var mı yoksa bilgin var mı ama ben alırken kurulum dahil montaj ücretsiz diye aldım ama çoğu kişide gelen teknik servis kurulum ücreti talep etmiş
o marka hangi servis ile yapılıyor bilmiyom bende arçelik ve mitsubishi ikisine montaj ücretsiz ile ypatı ama kablo uzatmak istersen ücret istiyorBir de bir sorum daha olacak bilmiyorum sende bu klima var mı yoksa bilgin var mı ama ben alırken kurulum dahil montaj ücretsiz diye aldım ama çoğu kişide gelen teknik servis kurulum ücreti talep etmiş
o marka hangi servis ile yapılıyor bilmiyom bende arçelik ve mitsubishi ikisine montaj ücretsiz ile ypatı ama kablo uzatmak istersen ücret istiyor
edit: yukarda dediği gibi boru uzatmak isterse ücret isterler
Şuan birisine ulaşabildim bölgemdeki yetkili servislerden. Montaj ücretsiz dedi ama sizin dediğiniz gibi eksik parça durumunda boru kısalığı gibi vs sıvadır alçıdır falan gibi şeylere para alırız sadece abi dedilerBende Mersinde Yaşıyorum Dijtisu Hiç Kullanmadım Evde Fujiplus - Daylux - Samsung - Arçelik Klimalar Var Bunlar Hakkında Bilgim Var Ama Dijitsu Hakkında Yok Ama Büyük Firmaların Alt Markasıdır Belki Daylux Daikin'in Alt Markası Mesela Ama Herhalde Öyle bir şey Yok Bu Markada Ben 1 Yıl Önce Samsung Almıştım N11'den Ücretsiz Montajdı Geldiler Yaptılar Ücretsiz Montaj Şöyle Oluyor Klimanın Yanında Borular Vb Geliyor Mesela 3 Metre Boru Geldi Diyelim Ama Senin Odana Takmak İçin 5 Metre Lazım Oldu O 2 Metre Borunun Parasını Alıyorlar Yani Ek Malzeme Gerekirse Ücret Alıyorlar Normalde Ama Bunu Firmaya Sor De Böyle Böyle Aldım Şurdan De Ücretsiz Montaj Dediler Doğru Mu De Hangi Durumlarda Ücret Öderim De Sor Firmaya
İyi O Zaman Yaptır KralŞuan birisine ulaşabildim bölgemdeki yetkili servislerden. Montaj ücretsiz dedi ama sizin dediğiniz gibi eksik parça durumunda boru kısalığı gibi vs sıvadır alçıdır falan gibi şeylere para alırız sadece abi dediler
Doğrudur Umarım Olmaz Onları Dikkatli İzle Ve Nereye Yaptırmak İstediğini Göster Kendi Kendilerine İş Yapıp Masraf ÇıkarmasınlarAynen öyle bu servis ile anlaştım onlara yaptırtacağım. Klimayı zaten direkt balkon arkası duvara yaptıracağım için 4mt bakır borusu vs yeterli olur. Ekstra bir ücret pek çıkacağını sanmıyorum iyi oldu.