Dijitsu vs Xiaomi vantilatör.

Xiaomi modeli kullanıyorum, baya memnunum. Uygulamasından kontrol etme vs. baya rahat oluyor. Bir de sesi çok az. Şu ana dek kullandığım vantilatörlerin yarısı kadar sesi var. Alerjik rinit olduğum için yüksek devirleri çok rahatsız eder genelde vantilatörlerin. Bu rahatsız etmedi. Kullanacağın yer aşırı büyük değilse bir hayli yeterli bir model + kaldırması da daha rahat. Çok hızlı demonte yapabiliyorsunuz.

Genel olarak performansı bana yeterli. Sesi de çok yüksek değil, baş ağrıtmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Masa fanına çevirebilme durumu da çok iyi. Öyle bir kullanımda da değerlendirmek istiyorsanız Xiaomi daha iyi seçim olur.

link atar mısın acaba
Bu ürün, bir bak değerlendir.

Xiaomi modeli kullanıyorum, baya memnunum. Uygulamasından kontrol etme vs. baya rahat oluyor. Bir de sesi çok az. Şu ana dek kullandığım vantilatörlerin yarısı kadar sesi var. Alerjik rinit olduğum için yüksek devirleri çok rahatsız eder genelde vantilatörlerin. Bu rahatsız etmedi. Kullanacağın yer aşırı büyük değilse bir hayli yeterli bir model + kaldırması da daha rahat. Çok hızlı demonte yapabiliyorsunuz.

Genel olarak performansı bana yeterli. Sesi de çok yüksek değil, baş ağrıtmıyor.

Masa fanına çevirebilme durumu da çok iyi. Öyle bir kullanımda da değerlendirmek istiyorsanız Xiaomi daha iyi seçim olur.
Kendi odamda PC başındayken yada yatarken bana dönük olacak bu senaryoda herhangi bir vantilatör işimi görür açıkcası. Xiaomi nin ekstra güzel avantajları da var.
Çok kararsız kaldım. kule tipi nasıl bir şeymiş merak ediyom onu denemek istiyorum.

Son düzenleme:
Çok kararsız kaldım. kule tipi nasıl bir şeymiş merak ediyom onu denemek istiyorum.
Bence iptal geçtiyseniz deneyin kule tipini. Tekrar alıp sonra keşke kule tipi alsaydım demezsiniz en azından :kekw:

Kule tipi modeller de üzmez ama bende mesela yatak bazalı, ondan alt kısımlarından vereceği havayı kullanamayacağımdan kule tipinden vazgeçmiştim. Yoksa Xiaomi veya Philips kule tipi alacaktım.

Alanınıza uygun neyse onu tercih edin. Taşımayı da göz önünde bulundurun bence çünkü kullanmadığınız zaman kaldıracağınız bir yer olacak veya anlık taşımak isterseniz başka bir konuma hafif olması daha iyi olabilir.

Xiaomi kullandım performansı zayıf ama fiyatından olabilir.
15 w DC motor 1 ay bütün gün kullansan 30tl civarı yakıyor çok verimli ama salon için yetersiz olabilir. Tek kişi için oda kullanımında yeterli olacağını sanıyorum.
Siz nerede kullandınız küçük bir yer mi büyük bir yer mi?
Ürünü değiştirdiniz mi farklı bir vantilatör ile ve aldığınız üründen memnun musunuz?

Dayımların evinde vardı tam hatırlamıyorum ama yetersiz diye hatırlıyorum. Bizim evde Fakir TVL 90 var ben beğeniyorum bayağı. Güç tüketimi fazladır belki.

Philips olanı sipariş ettim.
Stoklar bitti sandımda bitmemiş..
Neyse.

Son düzenleme:
Elinize ulaştı mı? Memnun musunuz?
Elime bu gün ulaştı daha 2 saattir falan deneyimliyorum ve çok memnunum.
1. Modda çok sessiz ve yeterli uyurken kullanmalık ama yakında tutarsanız gün içinde de serinletir.
2. mod 1. modun 3 4 katı gibi bir şey sesi biraz artıyor(rahatsız etmiyor) püfür püfür çok iyi. 15m2 için fazlasıyla yeterli.
3. Modu kullanmadım kullanacağımı da sanmıyorum.
Normalde Türklerin para verdiği şeye öve öve bitirememelerine laf ederim ama bu ürün gerçekten övülmeyi hak ediyor.
Altus al16A vantilatör de var o da iyi bir ürün ama bu ürünle kıyaslanamaz.
Kule tipi vantilatör klasik vantilatörlerden çok daha iyi.

Geri