Tiktokta reklamda gördüm alınmaz mıInstagram'da satılan ürünlerden değil de medikal ürün satan yerlerden kaliteli bir korse alınırsa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Şeffaf kargoysa alınır(!)Tiktokta reklamda gördüm alınmaz mı
Hocam ben de iki çeşit korse de vardı. Biri normal lastikli 20-40 lira bandında değişiyor fiyatları (Nereden alırsan al değişmez kalitesi standart çünkü bedenine uygun al sadece). Diğeri titreşimli korse. Zamanında 150 liraya almıştım çok çeşit yoktu. Tavsiye ederim. Eğer düzenli kullanırsan çok faydasını görürsün.Selam arkadaşlar 17 yaşındayım fakat dik yüreyemiyorum boynum eğik belimde dik değil işe yarıyor mu
Titreşimli korse tam olarak nasılHocam ben de iki çeşit korse de vardı. Biri normal lastikli 20-40 lira bandında değişiyor fiyatları (Nereden alırsan al değişmez kalitesi standart çünkü bedenine uygun al sadece). Diğeri titreşimli korse. Zamanında 150 liraya almıştım çok çeşit yoktu. Tavsiye ederim. Eğer düzenli kullanırsan çok faydasını görürsün.
İnsanı dik durmak zorunda bırakıyor. Duruşun bozulduğu an titreşiyor. İster istemez dik duruyorsun. 2 saat kullanıp ara vermelisin. Tavsiye ederim.Titreşimli korse tam olarak nasıl
Alınmaz.Tiktokta reklamda gördüm alınmaz mı
İnsanı dik durmak zorunda bırakıyor. Duruşun bozulduğu an titreşiyor. İster istemez dik duruyorsun. 2 saat kullanıp ara vermelisin. Tavsiye ederim.
Belirli bir süre yok duruşunun duzeldigini hissedene kadarKaç ay kullanmam lazım doktorlar pek uzun önermiyor