O zaman sıkıntı hocam orayı yatıştıracak pekte bi ürün yok gibi sanırım.Olmuyor ki hocam denemedim mi sanıyorsunuz
3e vurmaktan ziyade biraz uzatıp uzun kalmasını sağlayabilirsiniz. Benim ön kısımlar çok dikti. Saçlarımı uzatmaya başladıktan sonra kestirdiğimde eskisi kadar dik değildi.3e vursam olur mu acaba okul var şimdi vuramamda
Gliss saç bakım spreyi var benim saçım uzun diye kullanıyorum anında sekillendirebiliyor bir dene istersenArkadaşlar saçımın arka ve o kısımın üst tarafı dik ve diken diken gibi oluyor ve çok kötü duruyor bunun içine yapmalıyım yada nasıl bir ürün kullanmalıyım?
Arkadaşında dediği gibi saçı uzatabilirsiniz uzayınca yatar. Kısa saç çabuk dikleşiyor.3e vursam olur mu acaba okul var şimdi vuramamda
Benim arkadaşımdada saçının arkası, üst tarafı diken gibi dikti. 3e vurdu saçının hala diklik var, ama kısa olduğu için belli olmuyor. Saçını 3e vurman kısa süreli bir çözüm olur.Arkadaşlar saçımın arka ve o kısımın üst tarafı dik ve diken diken gibi oluyor ve çok kötü duruyor bunun içine yapmalıyım yada nasıl bir ürün kullanmalıyım?
Benimde arkada diklik var hafiften şahsen 2-3 yıl saçımı uzatacağıma arkası dik olur daha iyi. Kişiden kişiye değişir ama zaten duştan çıkınca 1 gün boyunca kısmen yatışmış oluyor hergün duşa girersen zaten çok dik olmuyor.Hocam benim saçlar da dik dik. 30 defa 3 vurdum hiçbir şekilde düzelmez öyle. 3 e vurunca zaten düzelmez. Ben uzattım saçları omzumu geçiyordu felan. orda da düzelmedi ancak bazı tanıdığım kişiler bu şekilde düzeltebildi. 2-3 yıl saç uzatıp düzelebilir BELKİ. Kesin çözüm yok malesef
Aynısı bendede var sanırım bu daha mantıklı saç uzatmayı sevmiyorumBenimde arkada diklik var hafiften şahsen 2-3 yıl saçımı uzatacağıma arkası dik olur daha iyi. Kişiden kişiye değişir ama zaten duştan çıkınca 1 gün boyunca kısmen yatışmış oluyor hergün duşa girersen zaten çok dik olmuyor.