Neler Yeni

Dikey Ekran Kartı Kitininin Performansa Etkisi ve Kit Önerisi

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Osman Mert
Selamlar,
Dikey ekran kartı kiti ile ekran kartımı kasamda dik konuma getirmek istiyorum. Biraz araştırdığımda 3-5 fps performans kaybı yaşanıyormuş diye gördüm. Dik şekilde kullanan varsa fark edilir bir kayıp yaşadı mı?
Kasamın kendi dikey ekran kartı desteği yok (Lian Li O11 D Evo) ve kasanın kendi çıkardığı kiti de ülkede satışta yok. O yüzden model olarak Cooler Master Dikey GPU Kiti V3 modelini almayı düşünüyorum. Redditte uyumlu olduğuna dair konular gördüm. Başka öneriniz var mı?
Kasam akvaryum tipinde olduğu için altta 3 adet içeriye hava çeken fan var. Sıcaklık olarak çok fark olacağını düşünmüyorum. Ekran kartım da Galax 4070Ti Super. Düşünceniz nedir.

CanCel

80+ Silver
90derecenin ustune cıkmadıgı surece neden fps kaybı yasayasın ki

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Osman Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direkt anakarta takılmayıp arada aktarma görevi yapan kablo olduğu için kayıp yaşanır diyen de var bir şey olmaz diyen de

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Osman Mert
genellikle hikayeli oynadığım için hem rahatsoz edeceğini hem de benim fark edeceğimi düşünmüyorum o zaman

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,655
İsim
Yunus Şahin
Sorun edecek kadar büyük fark yok. PCIE4.0 olanı tercih et ama. 3.0 alırsan FPS değerin düşer.

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Osman Mert

Tive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Orhan
Selamlar,
Dikey ekran kartı kiti ile ekran kartımı kasamda dik konuma getirmek istiyorum. Biraz araştırdığımda 3-5 fps performans kaybı yaşanıyormuş diye gördüm. Dik şekilde kullanan varsa fark edilir bir kayıp yaşadı mı?
Kasamın kendi dikey ekran kartı desteği yok (Lian Li O11 D Evo) ve kasanın kendi çıkardığı kiti de ülkede satışta yok. O yüzden model olarak Cooler Master Dikey GPU Kiti V3 modelini almayı düşünüyorum. Redditte uyumlu olduğuna dair konular gördüm. Başka öneriniz var mı?
Kasam akvaryum tipinde olduğu için altta 3 adet içeriye hava çeken fan var. Sıcaklık olarak çok fark olacağını düşünmüyorum. Ekran kartım da Galax 4070Ti Super. Düşünceniz nedir.

EZDIY-FAB PCIe 4.0 Dikey beyaz almanı tavsiye ederim sahibinden de sıfır 2000tl bulabiliyorsun​

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Osman Mert

Khalmera

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru