DİKEY EKRAN KARTI TUTUCU ( MARKA FELAN FARKETMEZ )

EmirGnss

80+
Reaksiyon skoru
13
Merhabalar,
Dostlar, ekran kartımı kasamın içinde dik şekilde konumlandırmayı düşünüyorum. Fakat ekran kartı dikey tutucu alırken nelere dikkat etmem gerekiyor, bu konuda bilgim yok. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

1760749971000.webp

Üstünde sanki kule tipi işlemci fanı görüyorum. Dikey ekran kartı tutucu taktığın zaman fanlar bu tarafa doğru daha yakın olursa sıcaklık çok artar diye düşünüyorum.

Üstünde sanki kule tipi işlemci fanı görüyorum. Dikey ekran kartı tutucu taktığın zaman fanlar bu tarafa doğru daha yakın olursa sıcaklık çok artar diye düşünüyorum.
kanka o örnek açıkcası kasa bana ait değil bazı dostlarımız var mesela adam ekran kartı nsaıl dik duruyor felan gibisinden soruyor örnek attım
ama haklısın verim sorun olur

kanka o örnek açıkcası kasa bana ait değil bazı dostlarımız var mesela adam ekran kartı nsaıl dik duruyor felan gibisinden soruyor örnek attım
ama haklısın verim sorun olur
Bu konuda en iyi olduğunu düşündüğüm markalar: Lian Li, NZXT veya Cooler Master olabilir. NZXT markasının AB-RH175-W1 modeli olabilir. Yine de kullanmış birinin yorum yapması daha iyi olur.

Bu konuda en iyi olduğunu düşündüğüm markalar: Lian Li, NZXT veya Cooler Master olabilir. NZXT markasının AB-RH175-W1 modeli olabilir. Yine de kullanmış birinin yorum yapması daha iyi olur.
lian li kendi kasaları uyumluluk için yapmış durumda benim kasaya uymuyorda deep cool ve deep cooler dediğin gibi olabilir piyasa bitik ya 24 p strimmeri adam 6 kadan koymuş sanırsın m2tin piyasası pazarda zehir satıyor

lian li kendi kasaları uyumluluk için yapmış durumda benim kasaya uymuyorda deep cool ve deep cooler dediğin gibi olabilir piyasa bitik ya 24 p strimmeri adam 6 kadan koymuş sanırsın m2tin piyasası pazarda zehir satıyor

Merhabalar,
Dostlar, ekran kartımı kasamın içinde dik şekilde konumlandırmayı düşünüyorum. Fakat ekran kartı dikey tutucu alırken nelere dikkat etmem gerekiyor, bu konuda bilgim yok. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle
Temu dan pce 4.0 x16 bi ürün alınır sadece Riser kablo alınacaksa ama set ile alınacaksa nzxt be lian li önerimdir

Kasanızın marka modeli nedir acaba . kasa uyumlu değilse biraz zor ama zoko amiral de çok güzel durmasada yapmıştım ayrıca aerocool airhawk da yapmıştım .

Ekler

• IMG_20240708_170247.webp
    IMG_20240708_170247.webp
    505.6 KB · Hit: 16
Maalesef kasanız desteklemiyor sırf bu yüzden kasa değiştirdim :p şu an kullandığım kasa fsp cut592 paylaştığım resimdeki kasa aerocool airhawk duo
Ama daha önceden yaptığım gibi kartı biraz öne doğru çekip uzun bir plastik kelepçe ile müsait iki uçtan sabitleyip riser kablo ile halledebilirsiniz . riser kablo almadan önce kartı söküp bir deneyin dediğim şekilde kafanıza yatarsa kabloyu alırsınız
1 resim zoko amiral kasa size bahsettiğim şekilde yapmıştım
2 resim şu an kullandığım .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben dark marka almıştım şu an fiyatı yükselmiş bu da işinizi görür almaya karar verirseniz

Ekler

• Screenshot_2025-10-18-10-06-49-451_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-10-18-10-06-49-451_com.whatsapp.webp
    127.5 KB · Hit: 7
  • IMG_20250717_005011.webp
    IMG_20250717_005011.webp
    358 KB · Hit: 6
Son düzenleme:
Geri