kanka o örnek açıkcası kasa bana ait değil bazı dostlarımız var mesela adam ekran kartı nsaıl dik duruyor felan gibisinden soruyor örnek attımÜstünde sanki kule tipi işlemci fanı görüyorum. Dikey ekran kartı tutucu taktığın zaman fanlar bu tarafa doğru daha yakın olursa sıcaklık çok artar diye düşünüyorum.
her türlü sağlıksız bir işlem diye biliyorum sinyal kaybı ve parazit çok olasıMerhabalar,
Dostlar, ekran kartımı kasamın içinde dik şekilde konumlandırmayı düşünüyorum. Fakat ekran kartı dikey tutucu alırken nelere dikkat etmem gerekiyor, bu konuda bilgim yok. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle
Bu konuda en iyi olduğunu düşündüğüm markalar: Lian Li, NZXT veya Cooler Master olabilir. NZXT markasının AB-RH175-W1 modeli olabilir. Yine de kullanmış birinin yorum yapması daha iyi olur.kanka o örnek açıkcası kasa bana ait değil bazı dostlarımız var mesela adam ekran kartı nsaıl dik duruyor felan gibisinden soruyor örnek attım
ama haklısın verim sorun olur
lian li kendi kasaları uyumluluk için yapmış durumda benim kasaya uymuyorda deep cool ve deep cooler dediğin gibi olabilir piyasa bitik ya 24 p strimmeri adam 6 kadan koymuş sanırsın m2tin piyasası pazarda zehir satıyorBu konuda en iyi olduğunu düşündüğüm markalar: Lian Li, NZXT veya Cooler Master olabilir. NZXT markasının AB-RH175-W1 modeli olabilir. Yine de kullanmış birinin yorum yapması daha iyi olur.
lian li kendi kasaları uyumluluk için yapmış durumda benim kasaya uymuyorda deep cool ve deep cooler dediğin gibi olabilir piyasa bitik ya 24 p strimmeri adam 6 kadan koymuş sanırsın m2tin piyasası pazarda zehir satıyor
Temu dan pce 4.0 x16 bi ürün alınır sadece Riser kablo alınacaksa ama set ile alınacaksa nzxt be lian li önerimdirMerhabalar,
Dostlar, ekran kartımı kasamın içinde dik şekilde konumlandırmayı düşünüyorum. Fakat ekran kartı dikey tutucu alırken nelere dikkat etmem gerekiyor, bu konuda bilgim yok. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle
Kasanızın marka modeli nedir acaba . kasa uyumlu değilse biraz zor ama zoko amiral de çok güzel durmasada yapmıştım ayrıca aerocool airhawk da yapmıştım .
Maalesef kasanız desteklemiyor sırf bu yüzden kasa değiştirdim
4.0 uyar dostBirde böyle bir ürün var ama kasanıza uyarma bilmiyorum . eğer kasanızda video da ki gibi arka parçaları çıkardıktan sonra aralarda parça kalmıyorsa yani tamamen açılıyorsa o bölüm bu da uyar tahminimce