Windows 11
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Bütçe
- 500
Dikey ekran kartı mı destek mi almalıyım?
Son düzenleme:
Dikey koymak istiyorsanız en üstteki Cooler Master dikey kitini almanız lazım.Dikey ekran kartı mı destek mi almalıyım? Ürünler cooler master kasa td 500
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle @cfranko
Performansı düşürüyor mu?Dikey ekran kartı mı destek mi almalıyım? Ürünler cooler master kasa td 500
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle @cfranko
düşürmez düşürse dahi %1-2 etkiler aradaki farkı hissedemezsinPerformansı düşürüyor mu?
Dikey koymanız 5 ila 20-25 FPS kaybı yaşatabilir. Burda önemli olan kablonun kalitesi.Performansı düşürüyor mu?
Kayıpsız demişler internette şaşırdım şimdi.Dikey koymanız 5 ila 20-25 FPS kaybı yaşatabilir. Burda önemli olan kablonun kalitesi.
Arkadaşım Cooler Master kitinden satın aldı. Bazı oyunlarda 5-7 FPS arası düşüş yaşadı.
Bazı oyunlarda 12-20 FPS arasında kayıplar yaşadı.
Kendisinde EVGA 3080 ekran kartı var.Kayıpsız demişler internette şaşırdım şimdi.
PC Hocası bir videosunda denemişti hocam, fps kaybı oyuna göre 20'yi buluyor. Ama o işi bir mantığa yormaya çalışıyorum ne mantığı var bilemiyorum.Kayıpsız demişler internette şaşırdım şimdi.
Ben de alacaktım kayıp varsa almam gerek yok. 5 FPS bile düşse almam.PC Hocası bir videosunda denemişti hocam, fps kaybı oyuna göre 20'yi buluyor. Ama o işi bir mantığa yormaya çalışıyorum ne mantığı var bilemiyorum.
Riser kablolar PCI-e 3.0, ekran kartı 4.0, belki de bundan kaynaklanıyor olabilir. 4.0 olanları da var yurtdışında satılıyor.PC Hocası bir videosunda denemişti hocam, fps kaybı oyuna göre 20'yi buluyor. Ama o işi bir mantığa yormaya çalışıyorum ne mantığı var bilemiyorum.
Almaktan vazgeçtim zaten.Riser kablolar PCI-e 3.0, ekran kartı 4.0, belki de bundan kaynaklanıyor olabilir. 4.0 olanları da var yurtdışında satılıyor.
Bende alacaktım kayıplara rağmen sonra vazgeçtim. Ama hala aklımda.
Onlar da pek pahalı bilemedim.4.0 Farkı 3090 için, 3090 da mı denemişler? 15 fpsi orantılı olarak düşünürsek benim 1 2 fps fark eder. 3090 değil benimki. Fps kaybı % olarak hesaplanır bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin kasada yeri var, ROG Corsair kablo falan alırsan düşüş az olabilir.
Ben söyliyim yine de. Kayıpsız olacağını ben sanmıyorum. Oluyorsa da net bilgim yok. Ama riser kablo alıp FPS düşüşü yaşamayan arkadaşım yok.4.0 Farkı 3090 için, 3090 da mı denemişler? 15 fpsi orantılı olarak düşünürsek benim 1 2 fps fark eder. 3090 değil benimki. Fps kaybı % olarak hesaplanır bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Senin kasada yeri var, ROG Corsair kablo falan alırsan düşüş az olabilir.