M majorw0w 80+ Silver Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 3,144 2 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #27 AneX yazmış: sanmam ya hep öyle derler Devamı için tıklayın... Kendi bilir hocam ne diyim saygı meselesi
AneX yazmış: sanmam ya hep öyle derler Devamı için tıklayın... Kendi bilir hocam ne diyim saygı meselesi
AneX 80+ Silver Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 4,500 Dahası Reaksiyon skoru 2,180 Konum CSGO'da 10LVL leri tokatlıyor İsim THEY CALL ME ANEX 2 Temmuz 2022 #28 majorw0w yazmış: Kendi bilir hocam ne diyim saygı meselesi Devamı için tıklayın... keşke telefonunu fean alsaydın ben hep öyle yaparım
majorw0w yazmış: Kendi bilir hocam ne diyim saygı meselesi Devamı için tıklayın... keşke telefonunu fean alsaydın ben hep öyle yaparım
M majorw0w 80+ Silver Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 3,144 2 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #29 AneX yazmış: keşke telefonunu fean alsaydın ben hep öyle yaparım Devamı için tıklayın... Doğrudur da uğraşmadım ya bir şey olursa gene yazarım.
AneX yazmış: keşke telefonunu fean alsaydın ben hep öyle yaparım Devamı için tıklayın... Doğrudur da uğraşmadım ya bir şey olursa gene yazarım.