Dikkat dolandırıcı uyarısı.

majorw0w

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,932
Evet bu arkadaştan geçen 100 tl ye hesabı aldım. Kullanmıyorum kuzenimin hesabı sıkıntı yok dedi. Crack denediğim bazı oyunlar olduğu için dedim satın alayım hesap boş duracak. Neyse 07.06.2022 tarihinde hesabı aldım. Pazar günü oturum kapanmış beyefendi hesabı üstüne almış. Ne kadar parola felan değişssen de alışveriş kartı , ilk mail felan geri alabiliyorsun. Ha dedim 100 lira için düşmemiştir o kadar da yapmaz dedim. beyefendi ip ban yemişsin diyor şaka gibi :D Ne hikmetse pazartesi 2. ele aynı ssler ile paylaşım yapıyor. @Mehmet Yılmaz hocam büyük ihtimal 2 hesapta onun forumdaki.
konuşmaları atayım.
https://prnt.sc/zJPdfVZIdQ8O bu kadar da olmaz :D Gerçi mehmet hoca anlar 2 hesap da onun mu diye büyük ihtimal onun hares nicki de epic games hesabı ile aynı.
Bu arkadaştan alışveriş felan yapmayın forumlarda görürseniz uyarın. 100 lira benim için bişey ifade etmiyor maksat yapımcının hakkını vermek çıkacağı varmış o paranın benden. İlginç yanı bilgileri de elimde büyük ihtimal kuzeninin bilgileri uğraşırım belki milleti saf yerine koyuyor bazıları :) Çok yakın avukat ve ulaşabileceğim savcı tanıdıkları olan dostlarım var. Yazık olur diyorum. Ha desin hesabın değeri fazla gene gönderirim ama böyle milleti saf yerine koymasınlar. Biraz uzun yazı oldu umarım başkası kazıklanmaz.

https://forum.donanimarsivi.com/kon...izli-bir-sekilde-satarim.545175/#post-5348813 bu konuyu açmıştı bilenler bilir iyi forumlar.

:kekw: Vpn mode online bide yardım etmişim arkadaşa Çaktırmada 2. el bölüme koyma fikri benden çıkma
Screenshot_2.png

1655908932315.png

:kekw: Vpn mode online bide yardım etmişim arkadaşa Çaktırmada 2. el bölüme koyma fikri benden çıkma Alıntıyı görüntüle
Cidden 100 lira sıkıntı değil. İnsanlar crack de oynar beni ilgilendirmez helal demem sonuçta yapımcı emeği var. Fakat kul hakkına giriyor bekledim belki de perma yemiştir hesap diye fakat paylaşmış pazar gitti hesap pazartesi paylaşım yapmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnsan nick değişir bari ya utanmaz aynı ssleri koymuş önüme baksana sıralama bile aynı :D

Para kazanır karakterini insanlığını kaybeder. Zamanla daha fazlasını da kaybeder

Cidden 100 lira sıkıntı değil. İnsanlar crack de oynar beni ilgilendirmez helal demem sonuçta yapımcı emeği var. Fakat kul hakkına giriyor bekledim belki de perma yemiştir hesap diye fakat paylaşmış pazar gitti hesap pazartesi paylaşım yapmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İnsan nick değişir bari ya utanmaz aynı ssleri koymuş önüme baksana sıralama bile aynı :D
İşte 2. el bölümü sadece bir kutucağa bağlı işaretliyorsun adam epic hesabı yerine başka bir şey gönderip yok olur. Çünkü hiç rütbesi olmayandan tut daha 1 sn önce girmiş kişi bile ürün paylaşa biliyo

İşte 2. el bölümü sadece bir kutucağa bağlı işaretliyorsun adam epic hesabı yerine başka bir şey gönderip yok olur. Çünkü hiç rütbesi olmayandan tut daha 1 sn önce girmiş kişi bile ürün paylaşa biliyo
İşte ben 4 gün bekledim kimseyi zan altında bırakmamak adına paylaşımı yeni gördüm. Milleti saf yerine koyuyorlar gerek yok böyle şeylere bu kadar düşmenin de anlamı yok. Bilgileri de elimde gerçi ne olur ne olmaz. Başkası yanmasın multi zaten büyük ihtimal. 100 lira için kendini sıkıntıya sokuyor ne diyim? 2. el cidden sıkıntılı rütbesi olanlarda bir problem çıkacağını sanmıyorum.

İşte ben 4 gün bekledim kimseyi zan altında bırakmamak adına paylaşımı yeni gördüm. Milleti saf yerine koyuyorlar gerek yok böyle şeylere bu kadar düşmenin de anlamı yok. Bilgileri de elimde gerçi ne olur ne olmaz. Başkası yanmasın multi zaten büyük ihtimal. 100 lira için kendini sıkıntıya sokuyor ne diyim? 2. el cidden sıkıntılı rütbesi olanlarda bir problem çıkacağını sanmıyorum.
Emir aydın profili açık oraya yaz bu mesajı muhtemelen ip ban atarlar bidaha multi açmasın diye.
Çok garip ben açmıştım yakalamışlardı bunu nasıl yakalayamadılar :peepo1: 10-15 mesaj değil 100-200 mesaj yazmış bide

Evet bu arkadaştan geçen 100 TL ye hesabı aldım. Kullanmıyorum kuzenimin hesabı sıkıntı yok dedi. Crack denediğim bazı oyunlar olduğu için dedim satın alayım hesap boş duracak. Neyse 07.06.2022 tarihinde hesabı aldım. Pazar günü oturum kapanmış beyefendi hesabı üstüne almış. Ne kadar parola felan değişssen de alışveriş kartı , ilk mail felan geri alabiliyorsun. Ha dedim 100 lira için düşmemiştir o kadar da yapmaz dedim. beyefendi ip ban yemişsin diyor şaka gibi :D Ne hikmetse pazartesi 2. ele aynı ssler ile paylaşım yapıyor. @Mehmet Yılmaz hocam büyük ihtimal 2 hesapta onun forumdaki.
konuşmaları atayım.
https://prnt.sc/zJPdfVZIdQ8O bu kadar da olmaz :D Gerçi mehmet hoca anlar 2 hesap da onun mu diye büyük ihtimal onun hares nicki de epic games hesabı ile aynı.
Bu arkadaştan alışveriş felan yapmayın forumlarda görürseniz uyarın. 100 lira benim için bişey ifade etmiyor maksat yapımcının hakkını vermek çıkacağı varmış o paranın benden. İlginç yanı bilgileri de elimde büyük ihtimal kuzeninin bilgileri uğraşırım belki milleti saf yerine koyuyor bazıları :) Çok yakın avukat ve ulaşabileceğim savcı tanıdıkları olan dostlarım var. Yazık olur diyorum. Ha desin hesabın değeri fazla gene gönderirim ama böyle milleti saf yerine koymasınlar. Biraz uzun yazı oldu umarım başkası kazıklanmaz.

https://forum.donanimarsivi.com/kon...izli-bir-sekilde-satarim.545175/#post-5348813 bu konuyu açmıştı bilenler bilir iyi forumlar.
Bu arada harbi aynı kişiler olabilir
işaretlediğim yerler aynı
1655910615424.png

1655910629697.png

Her iki ilanda 105TL ve her ikisi de dediğin hesaplarda.

Para kazanır karakterini insanlığını kaybeder. Zamanla daha fazlasını da kaybeder
Öyle hocam ne diyim yapmaz diyorsun göz göre göre yalan söylüyor. İthamda hemen bulunmak istemedim de saf yerine koymak bu da. Hesap pazar gitti pazartesi konu açmış :D

Geri