❌İndirim Bitti! (DIKKAT) S24+ 256 GB 33,215 DOLANDIRICI OLABILIR

satıcı dr kochers hijyen olarak satıyor neden telefon satıyor ki güven vermedi

agalar ben satıcı falan değilim satıcıyı da tanımıyorum gördüm paylaştım ona gore dıkkat edın ben de sımdı baktım 24 ultra 1 tb 49 bine satıyo adam

Satıcı yapıştırmıyorsa iyi.

kankalar satıcı dolandırıcı olabilir ben 37 38 binlik telefonu 33e koydu diye paylaştım direkt. 70 binden aşşağı düşmemiş 1 tb s24 ultrayı 49 bine koymuş. %99 dolandırıcı konuyu bıttı olarak ısaretlıyorum kusura bakmayın.

ilk sıcak fırsat haberim yapıştır geç pompaaaaaa
Dolandırıcı, böyle çok satıcı gördüm büyük ihtimalle idefix de bir yazılım açığı var hesap çalıyorlar.

Bazen iptal olmuyor çok ürün kaptım böyle.
Bu öyle değil ama güvenli satıcıdan ucuza bir sürü ürün alabilirsin ama bu basbayağı sahte ilan ve ürün de iptal olacak burada paylaşılması da zaman kaybından başka bir şey değil.

Bu öyle değil ama güvenli satıcıdan ucuza bir sürü ürün alabilirsin ama bu basbayağı sahte ilan ve ürün de iptal olacak burada paylaşılması da zaman kaybından başka bir şey değil.
Ne takipcisi var ne urun yelpazesinde teknolojik urun var ne yorum almis nede bilindik marka. Mayın tarlası gibi bir ihtimal var ...

güzel kardeşim söyledim ya 37 bın tllık urunu 33 bın TL'ye koyunca dırekt paylaştım. normal bir indirim. sonradan arkadaşların soylemesıyle satıcıyı kontrol ettım cok absürt bir fiyat koyduğunu gorunce de kendım soyledım dolandırcı olabılır dıye. ıyılık de yaramıyor. çok zaman kaybediyorsan defol bu forumdan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,016
Üyeler
183,044
Son üye
cag00
Geri