🔥İndirim S24+ 256 GB 37.999 ₺

Fe varken alınmaz fiyat farkına değmez :/
Bariz kalite farkı var malesefe. Kağıt üstünde öyle durmuyor ama eline alince hissettiriyor. Önemli değilse fe tercih edilebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Poco f7 pro mu daha iyi bu mu
Tercih meselesi ama Samsung'un arayüzü çok daha iyi. Ayrıca rakibi poco değil, Xiaomi 14 bu telefonun.

S24FEden iyidir keske biraz daha ucuz olaydı 35-34 olsa almıştım valla

düz s25 ile kıyaslarsak durumu nedir
Ekran boyutuna göre tercih yapılabilir. Kamera tarafında işlemciden ötürü S25'te ufak farklar olabilir ancak fark edilmeyebilir de. QHD ekranın seyir kalitesi getirisinden fazla pil süresi götürüsü olur. Daha sorunsuz bir deneyim isteniyorsa, günlük kullanım için S25 uygun olabilir.

Temelde bütçeyle ekran boyutu konuları önemli.

Bariz kalite farkı var malesefe. Kağıt üstünde öyle durmuyor ama eline alince hissettiriyor. Önemli değilse fe tercih edilebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tercih meselesi ama Samsung'un arayüzü çok daha iyi. Ayrıca rakibi poco değil, Xiaomi 14 bu telefonun.

Hocam kim telefonun hissiyatına bakıyor ki sizi anlıyorum ama telefonu alır almaz zaten kaplara koruyucu camlara sarıyoruz. Benim gördüğüm en güzel fark 2k ekran. Kamera aynı işlemci aynı yabancılar s24fe öneriyor çoğunlukla. Bari iphone pro modellerinde yaptığı gibi kamerada bariz bir fark olsaydı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,029
Üyeler
183,048
Son üye
eeeee78
Geri