Neler Yeni

Dil bölümü okumak mantıksız mı

lonelyboy

80+
En İyi Cevap
1
Sizce türkiyede tercümanlık veya turizm rehberliği gibi bölümleri okumak saçma mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Onur Yücel
Sizce türkiyede tercümanlık veya turizm rehberliği gibi bölümleri okumak saçma mı?
Şu kafadan çıkın dostlar , yok yapay zeka geldi artık tercümanlığa gerek yok dil okumaya gerek yok gibi düşünceler son derece saçma.
Zamanında "Matbaa neymiş , şeytan icadı ! Matbaa çıktı hattatlar işsiz kaldı !" diyen atalarımızdan genetik miras olarak aktarılmış sanırım bu düşünce başka açıklaması olamaz zira.
Ludist misiniz oğlum siz ?
İşini iyi yapana , çalışana ; nerde olursa olsun , hangi meslek olursa olsun iş bitmez. Rahat olun.

lonelyboy

80+
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu kafadan çıkın dostlar , yok yapay zeka geldi artık tercümanlığa gerek yok dil okumaya gerek yok gibi düşünceler son derece saçma.
Zamanında "Matbaa neymiş , şeytan icadı ! Matbaa çıktı hattatlar işsiz kaldı !" diyen atalarımızdan genetik miras olarak aktarılmış sanırım bu düşünce başka açıklaması olamaz zira.
Ludist misiniz oğlum siz ?
İşini iyi yapana , çalışana ; nerde olursa olsun , hangi meslek olursa olsun iş bitmez. Rahat olun.
benim böyle düşüncelerim yok ki zaten aksine ben maruz kalıyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,092
İsim
Emir
Dilde cok iyi siralama yapmaniz lazim ki onunuz acik olsun diye dusunuyorum biraz da iş konusu şans işi.Bir yerden yakalarsaniz gerisi gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Onur Yücel
benim böyle düşüncelerim yok ki zaten aksine ben maruz kalıyorum
onu diyenlere kulak asma. Sevdiğin , seveceğini düşündüğün işi yap
Ayrıca bunu sorduğuna göre sen de tam emin değilsin. Lan acaba haklılar mı diye ufak da olsa düşünüyorsun ki sormuşsun. Bu şüpheyi gidermek için yazdım.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,059
İsim
Lokman Doğan
Japonca filan okusan güzel para var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular