Yoo neden saçma olsun işinde iyi olursan iyi para kazanırsınSizce türkiyede tercümanlık veya turizm rehberliği gibi bölümleri okumak saçma mı?
Şu kafadan çıkın dostlar , yok yapay zeka geldi artık tercümanlığa gerek yok dil okumaya gerek yok gibi düşünceler son derece saçma.Sizce türkiyede tercümanlık veya turizm rehberliği gibi bölümleri okumak saçma mı?
benim böyle düşüncelerim yok ki zaten aksine ben maruz kalıyorumŞu kafadan çıkın dostlar , yok yapay zeka geldi artık tercümanlığa gerek yok dil okumaya gerek yok gibi düşünceler son derece saçma.
Zamanında "Matbaa neymiş , şeytan icadı ! Matbaa çıktı hattatlar işsiz kaldı !" diyen atalarımızdan genetik miras olarak aktarılmış sanırım bu düşünce başka açıklaması olamaz zira.
Ludist misiniz oğlum siz ?
İşini iyi yapana , çalışana ; nerde olursa olsun , hangi meslek olursa olsun iş bitmez. Rahat olun.
Yüksek sıralama=prestijli üni prestijli üniversitelerin iş bulma oranı diğerlerine göre daha yüksek.dilde sıralamanın farkı ne ki?
onu diyenlere kulak asma. Sevdiğin , seveceğini düşündüğün işi yapbenim böyle düşüncelerim yok ki zaten aksine ben maruz kalıyorum