Neler Yeni

Dil Pekiştirmek İçin Uygulama Önerisi

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,762
İsim
SANANE
Dil öğrenmek için pekiştirme yapmam gerektiğine kanaat getirdim. Birileri bana tecrübeleriyle birlikte dil pekiştirme uygulaması önerebilir mi? Duolingo'nun başlangıç aşamasında orta seviye seçtim ve 20 dk bi ön inceleme yaptım. İnanılmaz inanılmaz basit geliyordu. Sadece başı mı böyle?

TahinPekmez

80+ Silver
LİNGUSTAYI DUYDUN MU

TahinPekmez

80+ Silver

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,458
İsim
Yunus Şahin
Sana en güzelini söyleyeyim. Bende yaptım, kullandım baya etkiliydi. :D

Staj yaparken birisi, en iyi öğrenme yolu konuşmaktır demişti. Gidin yabancı kızlarla konuşun olm demişti.

Deneyim bir dedim. Hem yeni insanlar falan. Bir tane uygulama buldum. Onunla gördüğüme yazıyorum, dil öğreneceğiz ya. 2-3 sene falan kullandım. Samimi olduklarınla da numaranı alıyor görüntülü konuşuyorsun falan. Resmen çeviriye ihtiyaç duymadan derdimi anlatıyor, karşıyı anlıyordum ben. İlk zamanlar çeviri kullanarak kalıpları öğrendim, sonrası kendiliğinden geldi. Şimdi çalıştığım yerde yabancılar oluyor. Bazen konuşuyorum ayaküstü. Tam anlamıyla değil ama yine de işimi görecek kadar bir şeyler öğrendim.

İstersen siteyi söyleyebilirim de sana. Yani ders, eğitim falan geç. Konuşmayınca ilerlemez. Konuşacaksın.

Top Bottom