Ailen biliyor mu? Eğer biliyorsa ailen ile beraber müdüre veya müdür yardımcısına dilekce verebilirsin. Utanılacak bir şey yok herkes her dine ve inanca inanabilir
Arapça çok karışık bir dil bu yüzden çok fazla yanlış anlaşılma olabiliyor ama işi cidden doğru kaynaklardan güzel şekilde araştırırsan orada ne anlatmaya çalıştığını anlarsın
Ailen biliyor mu? Eğer biliyorsa ailen ile beraber müdüre veya müdür yardımcısına dilekce verebilirsin. Utanılacak bir şey yok herkes her dine ve inanca inanabilir
Konuyu başından beri okuyorum. 11.sınıfa gidiyorum -Kadiköy'de bilen oraları güzel bilir- her gün din değiştiren tipler var, günün sonunda hadi Allah'a emanet ol diyen tipler var.
Dostum daha 8. sınıftasın hadi lisede olsan tamam derim ama gerek yok inan dostum. Otur gir dersin, dersten de kaçamazsın ortaokuldasın neticede.... Lgs gibi önünde büyük bir sınav var otur çalış dostum lisede dinini özgür şekilde yaşa istediğin gibi muaf ol. Bu da sana bir abi tavsiyesi olsun.
Allah’ın, (iki cinse) birbirinden farklı özellik ve lütuflar bahşetmesi ve mallarından harcama yapmaları sebebiyle erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudurlar. Sâliha kadınlar Allah’a itaatkârdır; Allah’ın korumasına uygun olarak, kimsenin görmediği durumlarda da kendilerini korurlar. (Evlilik hukukuna) baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve onları dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür.
Allah’ın, (iki cinse) birbirinden farklı özellik ve lütuflar bahşetmesi ve mallarından harcama yapmaları sebebiyle erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudurlar. Sâliha kadınlar Allah’a itaatkârdır; Allah’ın korumasına uygun olarak, kimsenin görmediği durumlarda da kendilerini korurlar. (Evlilik hukukuna) baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve onları dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür.
Orada ki dövün ne anlama geliyor biliyor musun peki?
Hayır çünkü hiç araştırmamışsın.
İslam'a göre kimse kimseye zarar veremez (Savaş durumları fenan hariç)
Burada ki dövün kelimesi şöle geçer bildiğim kadarı ile.
Yani kaba etine hafifçene acıtmayacak şekilde vurun yani canını yakmayın , uyarı maksadında yapın yoksa yumruk atın demiyor.