Neler Yeni

Din Hocam benden borç istiyor

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,268
İsim
Berk Atmaca
Babanın numarasını ver baban konuşsun.

TamerKs

80+ Silver
Dinciler doğuștan aciz aga.Utanma yok onlar da.
Benim teyzem de din hocası niye durduk yere laf atıyorsun? Böyle saçma bir genelleme yapamazsın. Ayrıca anladığım kadarıyla konu sahibi, hocaya zengin olduğunu imah etmiş bir şekilde.

Çünkü hoca durduk yere borç istemez eğer zengin olduğunu bilmiyorsa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
enes
Benim teyzem de din hocası niye durduk yere laf atıyorsun? Böyle saçma bir genelleme yapamazsın. Ayrıca anladığım kadarıyla konu sahibi, hocaya zengin olduğunu imah etmiş bir şekilde.

Çünkü hoca durduk yere borç istemez eğer zengin olduğunu bilmiyorsa.
Hocam babamın işini sordu evet iyi bir işi var ama kazanıyoruzda benimde etrafımda aylık 50 k kazanan insanlar var ama ben onlardan borç istemiyorum

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,548
İsim
Oğuz
Yav borç verilir verilmesine de nasıl biri, geri vericek mi, ne zaman vericek bilinmediği için çok sakat bir iş. 1-2 gün idare edilen borç mu olurmuş ki ? O kadar kısa sürede nasıl geri verecek ?

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yav borç verilir verilmesine de nasıl biri, geri vericek mi, ne zaman vericek bilinmediği için çok sakat bir iş. 1-2 gün idare edilen borç mu olurmuş ki ? O kadar kısa sürede nasıl geri verecek ?
Arkadaşın anlattığına bakacak olursak birkaç gün olmuş isteyeli. Ay başında maaş aldığını varsayarsak ay sonunu getirebilmek için paraya ihtiyacı olabilir.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
Merhaba arkadaşlar ben 10 .sınıfa gidiyorum bu gün din hocamız değişti ama yeni gelen hoca geçen sene dersimize giriyordu ve iyide bir hoca bugün laf arasında ailem durumunu babamın işini falan sordu baya sohbet etik onla ve arkadaşlarımla çıkışta biraz yavaş çıktı beni kenara çekip benden babamın ona para vermesini istedi borç olarak 1 2 gün idare ederse ödeyecekmiş ama ben bilmiyorum hocam sormam lazım dedim sonra boş ver aramızda kalsın dedi ve gitti ondan sonra öğleden sonra bir daha dersi vardı tarih dersine çalışıyorduk serbest bırakmıştı başımızdan ayrılmıyordu sonra arkama yaslandım ve arkadaşlarıma çaktırmadan aileme sorup sormadığımı söyledi bende sormadım hocam dedim peki babam 1 2 gün idare edebilirmi bizi dedi telefon numarası varsa verirsen konuşmak isterim dedi bende hocam belki olabilir belki olmaya bilirde dedim sonra 3 5 bişeyler daha söyleyip gitti ama daha aileme söylemedim söylememde büyük ihtimal yarın görürsem hocam sizin iş olmaz benim babam öyle borç veren biri değildir diyeceğim durumumuzda o kadar iyi değildi aslında iyi ama sadece kendimize yetiyoruz 5 kardeşiz babamdan öyle bir şey isteyemem zaten bence hocanın böyle bir şey demesi yanlış sizin düşünceleriniz nedir
Babam uygun görmedi de geç ilerde bu konu sınavlarına, performans notlarına verdiği puanları ve sana karşı olan davranışlarına olumsuz etki ederse gider durumu şikayet edersin aksi takdirde bir şey söylemeyin kimseye

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Dinciler doğuștan aciz aga.Utanma yok onlar da.
Annem ve babam din kültürü öğretmeni. Genelleme yapmak ne kadar doğru sence ? Umarım "Utanma yok ve aciz" dediğin kişilere bakmadan önce kendine bakarsın.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Merhaba arkadaşlar ben 10 .sınıfa gidiyorum bu gün din hocamız değişti ama yeni gelen hoca geçen sene dersimize giriyordu ve iyide bir hoca bugün laf arasında ailem durumunu babamın işini falan sordu baya sohbet etik onla ve arkadaşlarımla çıkışta biraz yavaş çıktı beni kenara çekip benden babamın ona para vermesini istedi borç olarak 1 2 gün idare ederse ödeyecekmiş ama ben bilmiyorum hocam sormam lazım dedim sonra boş ver aramızda kalsın dedi ve gitti ondan sonra öğleden sonra bir daha dersi vardı tarih dersine çalışıyorduk serbest bırakmıştı başımızdan ayrılmıyordu sonra arkama yaslandım ve arkadaşlarıma çaktırmadan aileme sorup sormadığımı söyledi bende sormadım hocam dedim peki babam 1 2 gün idare edebilirmi bizi dedi telefon numarası varsa verirsen konuşmak isterim dedi bende hocam belki olabilir belki olmaya bilirde dedim sonra 3 5 bişeyler daha söyleyip gitti ama daha aileme söylemedim söylememde büyük ihtimal yarın görürsem hocam sizin iş olmaz benim babam öyle borç veren biri değildir diyeceğim durumumuzda o kadar iyi değildi aslında iyi ama sadece kendimize yetiyoruz 5 kardeşiz babamdan öyle bir şey isteyemem zaten bence hocanın böyle bir şey demesi yanlış sizin düşünceleriniz nedir
En zengin kişi olsam yine borç vermem.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,598
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Borç vermeyin bence tam olarak bir sebep söyleyemiyorum ama bana biraz acayip geldi. Ayrıca bu olay aranız da kalsın eğer duyulursa hoca çok küçük duruma düşer, epey utanır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kuzey salgın
knk babanla konuşmak istese öğretmen sonuçta okul bilgisayarından numarasını bulurdu niye senden istiyor anlamadım ayrıca babana söyle saklanacak bir durum yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,582
Üyeler
163,194
Son üye
shaydo
Top Bottom