Neler Yeni

Din ilişkiyi etkilermi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
ismail baran şen
merhabalar sevdiğim kız kapalı ben müslüman değilim kapalı olması benim için bi sorun değil hobilerimiz davranışlarımızı gibi şeyler uyuşuyor zaten geçen sene agnostikmiş bu aramızdaki din uyuşmazlığı bir sorun olurmu ? tecrübeli olan dostlarmızı varsa bilgilendirirse sevinirim
-mutlu yıllar :)

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Müslüman kız müslüman olmayan biriyle birlikte olmaz diye biliyorum. Sana da mutlu yıllar.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Burda alacağın cevaplar bir anlam ifade etmez kıza bağlı bu durum takmayadabilir böyle şeylere takıkta olabilir sormadan bilemezsin

Hydranoid

80+ Bronze
Mutlu yıllar bu gibi önemsiz konularda bosver zaman göstersin her seyi din için seni bırakırsa sen kazanırsın zaten :D

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,319
İsim
Semih Boran
Müslüman kız müslüman olmayan biriyle birlikte olmaz diye biliyorum.
Evet olamaz. Müslüman bir kadın sadece Ehl-i Sünnet bir Müslüman Erkek ile yani Hanefi, Şafii, Hanbeli ya da Maliki mezhebinden bir erkek ile evlenebilir. gavur bir erkek ile evlenmene niyet etmesi bile küfürdür. Bir Ehl-i Sünnet erkek ise Ehl-i Sünnet, hristiyan ya da yahudi bir kadın ile evlenebilir. ateist, deist ile evlenmeye niyet etmesi bile küfürdür.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,454
İsim
uwu
merhabalar sevdiğim kız kapalı ben müslüman değilim kapalı olması benim için bi sorun değil hobilerimiz davranışlarımızı gibi şeyler uyuşuyor zaten geçen sene agnostikmiş bu aramızdaki din uyuşmazlığı bir sorun olurmu ? tecrübeli olan dostlarmızı varsa bilgilendirirse sevinirim
Gerçekten seviyorsan tek şart müslüman olman

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
etkilemez

-nisay

80+ Bronze
kadının müslüman olmayan birisiyle ilişki içinde olması doğru olmaz. erkek ise hristiyan veya yahudiyle ilişki yaşayabilir. ateist, deist vs. ile erkekte ilişki yaşayamaz.

Emsal

80+ Silver
Hocam çok kolay ve rahat bir yol geldi aklıma:

sen de müslüman ol bi şehadet getir , temizlen :)
Sonra Allah uzun hayırlı ömürler çocuklar:) nasip etsin size

Hanaz

80+ Gold
Kapalı olup dar kot pantolon giyiyorsa sorma devam et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,467
Üyeler
163,501
Son üye
durumda
Top Bottom