Neler Yeni

Dinç olmamı ve odaklanmamı sağlıcak KAHVE önerisi

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
Merhabalar ben çok sıkı ders çalışıyorum ve bu gün içinde beni baya yoruyor ve çok uykum geliyor her zaman yeterince dinç olamıyorum KONUYLA BİLGİSİ OLAN arkadaşlar dinç olmak uyku açmak ve birazda keyiflik kahve önerisinde bulunursa sevinirim önerilerinizi bekliyorum

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,477
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Merhabalar ben çok sıkı ders çalışıyorum ve bu gün içinde beni baya yoruyor ve çok uykum geliyor her zaman yeterince dinç olamıyorum KONUYLA BİLGİSİ OLAN arkadaşlar dinç olmak uyku açmak ve birazda keyiflik kahve önerisinde bulunursa sevinirim önerilerinizi bekliyorum
Bende YKS döneminde 5.5-6 saat civarı uyurdum. Çok çalışırdım. Akşam 9 dan gece 2 ye kadar 5-6 bardak kahve içerdim. Normal 3'ü 1 arada kahve. O yardımcı olurdu. Hatta normal kahve kesmezse sevmememe rağmen Türk kahvesi de içerdim onun iki kat daha fazla etkisi olurdu.

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende YKS döneminde 5.5-6 saat civarı uyurdum. Çok çalışırdım. Akşam 9 dan gece 2 ye kadar 5-6 bardak kahve içerdim. Normal 3'ü 1 arada kahve. O yardımcı olurdu. Hatta normal kahve kesmezse sevmememe rağmen Türk kahvesi de içerdim onun iki kat daha fazla etkisi olurdu.
Önerin için çıook teşekkür ederim

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe
Brazilya Filtre kahve iyidir. Ben en son Brezilya-Costa rica mix içmistim. Hondurasta güzel orta sert.
Video Referans icindir.

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Brazilya Filtre kahve iyidir. Ben en son Brezilya-Costa rica mix içmistim. Hondurasta güzel orta sert.
Video Referans icindir.
Teşekkür ederim hemen bakacağım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Video Referans icindir.
Etkisi hakkında düşüncelerin nelerdir peki ?

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe
Teşekkür ederim hemen bakacağım :)

Etkisi hakkında düşüncelerin nelerdir peki ?
Brezilya iyi mis gibi kokuyor ve canlandırıcı(Genel olarak Cekirdekten Güzel Cekilirse hepsi) ve filtre kahve sağlığa yararları bilimsel kanıtlı. videoda yararları var. antioksidan kaynagıymıs mesela ben bile bilmiyordum.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Biraz daha az çalışmayı deniyebilirsin günün yarısından fazlasını ders çalışmaya ayıran gruptansin galiba biraz mola ver dinlen film/dizi izle beynini rahatlat biraz.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe
He bu arada en az Ama EN AZ 7 Saaat uyku alman lazım @Mr. Nobody in dediği gibi. Hele heleki bu zamanda bağısıklıgını cökertir yetersiz uyku Allah muhafaza. 8 Saat uyku uyumaya calıs gün icinde 1 2 Damak zevkine göre (Brezilya veya Honduras önerebilirim ama damak zevkin belirler) Kahve ic, haraket et yeterli beslen, Bu Şekilde veriml çalısırsın.

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
He bu arada en az Ama EN AZ 7 Saaat uyku alman lazım @Mr. Nobody in dediği gibi. Hele heleki bu zamanda bağısıklıgını cökertir yetersiz uyku Allah muhafaza. 8 Saat uyku uyumaya calıs gün icinde 1 2 Damak zevkine göre (Brezilya veya Honduras önerebilirim ama damak zevkin belirler) Kahve ic, haraket et yeterli beslen, Bu Şekilde veriml çalısırsın.
Çok teşekkür ederim brom dikkate alacağım

Biraz daha az çalışmayı deniyebilirsin günün yarısından fazlasını ders çalışmaya ayıran gruptansin galiba biraz mola ver dinlen film/dizi izle beynini rahatlat biraz.
Haklısın brom ama işte okul olunca böyle oluyor kendimede zaman ayırmaya çalışıyorum elbet olabildiğince teşekkür ederim

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Çok teşekkür ederim brom dikkate alacağım

Haklısın brom ama işte okul olunca böyle oluyor kendimede zaman ayırmaya çalışıyorum elbet olabildiğince teşekkür ederim
Bence'de Kendi'ne Vakit Ayır Daha İyi Odaklanmanı Sağlar Tekrar Mola'dan Derse Döndüğün'de Daha Verimli Çalışırsın Hem.

Berke Fitness

80+ Bronze
taft kahve oneririm

Top Bottom