Neler Yeni

Dine inananlar neden inanıyor/inanmayanlar neden inanmıyor

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,061
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Hocam yanlıs yazdın galıba
yok hocam yanlış yazmadım. bir extreme agnostik olarak son dönemler zihnimde farklı şeyler oluştu ve oluşmaya devam ediyor. doğru yola doğru koyulduğumu hissediyorum.

Sami Järvi

80+ Silver
Böyle konuları okumaya bayılıyorum.Bu mutsuz günlerimde iyi güldüm valla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış Tufan
Kesinlikle bir yaratıcı var evren kendi kendine olamayacak kadar kusursuz, her şey büyük patlamayla başladı. Big Bang, zamanımızdan 14 milyar yıl önce meydana gelmiş son derece küçük bir noktanın, uzay boyutlarına taşarak genişleyip büyümesi, madde ve antimadde ile birlikte önceleri bir yumak halinde olan enerjinin, sonradan zaman boyutu ile birlikte tüm evreni oluşturmasını ifade eder.

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Efe Kırmaz
Kimseyi yargılamak gibi bir amacım yok, sizce bir insan neden inanmamalı veya inanmalı? Bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum.
inanmak : doğru yolda gidip kötüleğe sapmadan tanrının varlığına inanip ibadet ederek yaşamı sürdürmek.
inanmamak : insan her konuda özgür olmak isteyebilir kısıtlanmak ve hayatını günahmış sevapmış inanmadan geçirmek ve yaşamak isteyebilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Örneğin

1 : İncil'de Geçen Hz İsa'nın Doğumu Herhangi bir İlişkiye Girmeden Çocuk Olması

2 : Yada Tevrat'ta Geçen Hz Musa'nın Asa İle Denizi Ortadan Yarması Vb Şeyler
Hani bilimide yaratan Allah ya. O sebeple uymak zorunda değil ya. Burda herşeyi yaratan birisinden bahsediyoruz denizi yarmak mı zor gelecek?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,720
Üyeler
166,073
Son üye
Kushpot
Top Bottom