Multi açam
konu açam
din ile ilgili konu açıp hit kasam
hawli olam
memed ab konu kawgaya girince konuyu kilitlesin
millet kawga için profilime mesaj atsın
profili kapatam hawli olam
bir akıllı sizsiniz anasını satayım.
Multi açam
konu açam
hawli olam
Multi açam
konu açam
hawli olam
Sıkmadı mı bu konular?Hep din konusu açılıyor,hep tartışma çıkıyor.Bazıları İslam'ı anlatmaya çalışırken yarım yamalak bilgileriyle ders veriyor.Bazıları İslam dinini araştırmadan yanlış bilgilerle karşı çıkıyor.Yani kısacası genelinde bomboş bir bilgi karmaşası çıkıyor.Hayır ben anlamadım niye her hafta birisi din konusu açıp polemik oluşturuyor?Ya bıktım vallahi bıktım ya.
Ateist bir arkadaşım sağ olsun sorgulamamı sağladı.Aklımdaki sorulara cevaplarımı kendi dinim içinde buldum.Elhamdülillah Müslüman'ım.Bu kadar bilginin senin için yeterli olduğunu düşünüyorum.
Hop, sakin olsana ya =) Ben bu foruma yeni gelmişim, din konuşmayı sevdiğimi belirtmişim ve seviyeli olmasının tadından yenmeyeceğini yazmışım. Ve ben tek İslam değil tüm dinleri kastettim.
Ah be kardeş, neden böyle soru sorulmasın? Konu dışından bir konuya da düzgünce cevap yazdım. Başka forumdan buraya geliyorum ve din konusu açtığım için verdiğiniz tavırlara bak. Seviyeli bir tartışma olsa iyi olacağını bile belirttim, ve konuyu açtığım saate bak! Hesabı afk bırakmış yazıyorsun.
Multi açam
konu açam
hawli olam
Hesabım multi hesap değil, başka forumdan geliyorum. Ve geldiğim forum teknoloji ile alakalı bir forum değil =)
Konu dışı kısmında istediğim konuyu açabilirim, ve din konuşmayı sevdiğim için bu konuyu açtım.
"Memed ab" yazdığın kişi kimdir bilmem, konuyu kavgaya çekecek birisi varsa o da sizsiniz. Yazdığınız şeylere bakın!
Bir akıllı sensin anasını satayım