Neler Yeni

Diplomasız yazılım öğrenmek para kazandırır mı?

larenno

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Tan
Bölüm değişemem tekrar üniversite sınavıyla uğraşmak istemiyorum seritfika ile yazılımda iş bulabilir miyim birkaç arkadaşım böyle yapmıştı ve iş buldu detayları konuşacak kadar iletişimimiz olmadı. Kaç ayda öğrenilir kaç ayda sertifika alabilirim?

• Beğen
Reaksiyonlar: Pala

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Pala
Bir Yks Öğrencisi oalrak Kesinlikle Önemli Bİr Konu Takipteyim

KeReM BeY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Kerem
Yazılım alanında kendini geliştirmek önemlidir ben de yazılımcı olmak istiyorum 2 gün sonra yksye gireceğim ve elektrik elektronik mühendisliği yazmayı düşünüyorum

Yunus035

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yunus Yıldız
Bence kesinlikle bulunabilir.En kötü hiçbirşey olmasa bile forumlarda yazılımcı arayışı bir hayli çok burdan bile kazanabilirsin. okul işleriyle uğraşmak yerine kendini dahada geliştirmek bana göre daha mantıklı.

Pala

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Pala
Yazılım alanında kendini geliştirmek önemlidir ben de yazılımcı olmak istiyorum 2 gün sonra yksye gireceğim ve elektrik elektronik mühendisliği yazmayı düşünüyorum
kaç senesinde doğdun aga

KeReM BeY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Kerem
  • Beğen

KeReM BeY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Kerem
umarık kazanırsın bende mezuna bırakıcam ybs istiyorum
hocam yks geçsin şimdi kafanızı karıştırmak istemiyorum beni etkietlersiniz konu oluştururum çoğu kişiye yardımcı olacam bu konuda

• Beğen

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Bölüm değişemem tekrar üniversite sınavıyla uğraşmak istemiyorum seritfika ile yazılımda iş bulabilir miyim birkaç arkadaşım böyle yapmıştı ve iş buldu detayları konuşacak kadar iletişimimiz olmadı. Kaç ayda öğrenilir kaç ayda sertifika alabilirim?
evet dolar kazanabiliyorsun ama sürekli işin garantisi yok bir ay 2000dolar kazanıyorsun diğer ay 400 500 dolar

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Belli başlı sertifikalar var diye biliyorum. Onları alıp CVinize eklerseniz sizin için iyi olur,bir araştırın. Ek olarak zaten yazılımda başarılı olan kişiler zaten önceden ilgisi olan kişiler bu işte kendini geliştiren kişiler yani sıfır yazılımla gidip üniversite okuyayim yazılımcı olayim muhabbeti çok zor olmaya çalışanlarda sonra ağlıyor iş yok falan diye.

BeKo'O

80+ Silver
Yazılım-kodlama-programlama, bunları en iyi kendini evde ve dijital ortamda geliştirerek öğrenirsin kesinlikle üniversite şart değil, üniversite de okuman sadece bu işi daha fazla pekiştirmene ve meslek edineceğin zaman cv'ne referans edinmeni sağlar. Şundan emin ol ki çoğu başarılı yazılımcı bu işi üniversitede falan öğrenmedi, kendi kendine öğrendi.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Eğer bu işin okuluna gider 2 yıl kaybeder yazılım okursan güzel bir iş bulabilirsin. Eğer üniversite okumaya harcayacağın boş zamanı yazılım öğrenmekle geçirirsen, serbest yazılımcı olarak daha fazla para kazanabilirsin

Top Bottom