Neler Yeni

Direksiyon Kursuna Yazıldım. Tavsiyeleriniz Neler ?

şahin doğan

80+ Platinum
Patinaj yapıp, hızlı ve öfkelideki gibi gaz verip motoru bağırtarak kaldıracam arabayı.
Bu bir sorun değil diye biliyorum ehliyet dersinde veya sınavında ama %100 emin değilim. Böyle yapıp beni suçlama :d

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Bu bir sorun değil diye biliyorum ehliyet dersinde veya sınavında ama %100 emin değilim. Böyle yapıp beni suçlama :d
Sınavdayken Yanımdakilerden önce bitirirsem tüm sınıf ehliyetleri verirler mi

şahin doğan

80+ Platinum
Sınavdayken Yanımdakilerden önce bitirirsem tüm sınıf ehliyetleri verirler mi
Verirler! Ben 30 Dakikalık sınavı 16 dakikada bitirdim hepsi var bende! Ama cidden 30 dakikalık sınavı 15-16 dakikada bitirdim :d

milenix

80+ Gold
Düzgün drift atmaya dikkat et yoksa drifti yapamıyor diyerek vermezler (!)

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
ismail
Buna ne gibi bir tavsiye verebiliriz ki? Derslerine iyi çalış öğretmenini iyi dinle...

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet değil. Rampa kalkışta falan patinaj çekerse bırakmıyorlar yani
Verirler! Ben 30 Dakikalık sınavı 16 dakikada bitirdim hepsi var bende! Ama cidden 30 dakikalık sınavı 15-16 dakikada bitirdim :d
Sonrasında genelde tur attırıyorlar hocam. Size de yaptılar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sınavda en fazla 2.viteste git dostum
Sanırım sınır 30du. 30'u geçmeden 2.viteste gidersin.
Umarım araçları iyi olan bir kursa yazılmışsındır. Debriyajı bile bitik arabalarla sınava girenler cidden sıkıntı çekiyorlar
Çoğu kursun da arabası yeni değil zaten

şahin doğan

80+ Platinum
Hayır. Yanımdaki görevlinin 10. falan sınavı olduğundan sıkılmıştı herhalde. 30'la gitmem gereken yerlerde bana bas diyip öndeki sürücü araçlarının önüne geç diyordu bende yapıyordum :d parkları vs de hızlı yaptığımdan 15-16 dakikada bitti ve inip gittim

exceltr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Tuğrul Özdevrim
yazili icin bir kaç çıkmış soru çöz mantığı kap zaten basit bir sınav direksiyon sınavı için parkuru ezberle sinyali unutma ve tabelalara dikkat et ( dur , yol ver vs)

r4NG3r

80+ Silver
Evet değil. Rampa kalkışta falan patinaj çekerse bırakmıyorlar yani

Mesaj otomatik birleştirildi:

Sınavda en fazla 2.viteste git dostum
Sanırım sınır 30du. 30'u geçmeden 2.viteste gidersin.
Umarım araçları iyi olan bir kursa yazılmışsındır. Debriyajı bile bitik arabalarla sınava girenler cidden sıkıntı çekiyorlar
Çoğu kursun da arabası yeni değil zaten
Güzergahtan güzergaha değişiyor o hız olayı, bazı yerlerde 30la yavaş yavaş gitmen imkansız.

şahin doğan

80+ Platinum
Güzergahtan güzergaha değişiyor o hız olayı, bazı yerlerde 30la gitmen imkansız.
Her zaman aynı diye biliyorum. Şehir içi 30 ile ve 3. vitese takıp 50'ye kadar çıkabildiğimiz bir yer oluyor.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,716
İsim
misfit
Dün direksiyon sınavını geçtim bende. En önemlisi sakin olman, sinyalleri ve vites düşürmen gereken yerleri unutma.

Rulep

80+ Gold
verilen kitaba çalış genel olarak bildiğin şeyler ama bilmediklerinde olabilir en çok karşılaştığım sinyal ve dönel kavşaktakine yol vermeyenler. bir de bunla uğraşmayalım
direksiyon sınavı içinse kullanmayı bil veya bilme hata yapabilirsin normal bir şey ama panik yapma kaybedersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,285
Üyeler
165,788
Son üye
PDDucky
Top Bottom