Neler Yeni

Yardım Direksiyon Seti Alırsam Laptop Ekranı Küçük Gelir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Kağan Sanatci
1920x1080 lik bir laptop um var rampage v900 s modeli direksiyon seti almak istiyorum laptop un ekranına küçük mü gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,211
İsim
Yuzarsef
Kaç inç olduğuna bağlı 20inç falansa sıkıntı yokta 15inç falansa zevk alamazsın. Bence harici monitörde al yanına öyle oyna.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,083
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
15.6 inç laptop ekranı normal oyunlarda yeterli gelir çünkü ekrana o kadar da uzak olmaya gerek kalmıyor. Ancak direksiyon seti kullanmak istediğinde ekran mecburen uzakta kalacak. Aşağıya örnek bir fotoğraf bırakıyorum. O kullanıcı biraz uzağa koymuş, sen elbette daha yakında ve laptopun altına bir şeyler koyarak daha yüksekte kullanabilirsin. Ancak ne olursa olsun direksiyonu rahat tutmak için masaya uzak oturacaksın. Bu da standart oyunlarda kullandığın şeklinden daha uzak bir mesafe demek oluyor.

1738351360492.png

Ayrıca sorundan bağımsız olarak Rampage V900-S almanı önermem. İyi bir direksiyon seti değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Kağan Sanatci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop ekranı normal oyunlarda yeterli gelir çünkü ekrana o kadar da uzak olmaya gerek kalmıyor. Ancak direksiyon seti kullanmak istediğinde ekran mecburen uzakta kalacak. Aşağıya örnek bir fotoğraf bırakıyorum. O kullanıcı biraz uzağa koymuş, sen elbette daha yakında ve laptopun altına bir şeyler koyarak daha yüksekte kullanabilirsin. Ancak ne olursa olsun direksiyonu rahat tutmak için masaya uzak oturacaksın. Bu da standart oyunlarda kullandığın şeklinden daha uzak bir mesafe demek oluyor.

Alıntıyı görüntüle

Ayrıca sorundan bağımsız olarak Rampage V900-S almanı önermem. İyi bir direksiyon seti değil.
5000 6000 arası bir bütçem var nasıl bir direksiyon önerirsiniz

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,083
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
5000 6000 arası bir bütçem var nasıl bir direksiyon önerirsiniz
Sıfır alacaksan o bütçede herhangi bir direksiyon seti önermem. İkinci ele yönelebilirsen biraz zor olsa da pazarlıkla vesaire 6000 TL'ye Logitech G27 bulunabilir. Bulamazsan Logitech Driving Force GT (DFGT) modeline bakabilirsin. Onu da 4000 TL civarına bulabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,050,002
Üyeler
166,671
Son üye
umut21