cemtastan2301
80+ Gold
Vitesli bir direksiyon seti için minimum bütçe ne olmalı ? Ona göre alıp almayacağım.
3k veya 2.5k 2.el için ise 2k falan bulursun g29 u g27 alacam dersen bulursan 1k ya falanVitesli bir direksiyon seti için minimum bütçe ne olmalı ? Ona göre alıp almayacağım.
3k veya 2.5k 2.el için ise 2k falan bulursun g29 u g27 alacam dersen bulursan 1k ya falan
Çok pahalıymış, arada bir oynayacağım bir şeye 2-3K vermek saçma olur. Teşekkür ederim yorumlarınız için.Bilindik kalite bişey alıcaksan en az 2000TL'yi gözden çıkarman lazım
1000-1200tl'ye logitech dfgt bulabilirsinÇok pahalıymış, arada bir oynayacağım bir şeye 2-3K vermek saçma olur. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
12K ?1000-12000tl'ye logitech dfgt bulabilirsin
2.el ararsan bulabilirsin 1.5k fiyat bantlarında ama sana kalmış. Ama Vites mekanizması her marka modelde faklı olabiliyor yani dikkatli almak lazımÇok pahalıymış, arada bir oynayacağım bir şeye 2-3K vermek saçma olur. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
1200tl yazıcaktım pardon12K ?Kaliteli bir şey mi ?
He azmiş ya1000-12000tl'ye logitech dfgt bulabilirsin
12.000tl yanlış yazmışım 1200tl olucakHe azmiş ya
Ben 7 k ya PC topluyordum en son
2.el ararsan bulabilirsin 1.5k fiyat bantlarında ama sana kalmış. Ama Vites mekanizması her marka modelde faklı olabiliyor yani dikkatli almak lazım
2. El ürün almayı pek düşünmüyorum, zaten gereksiz bir şey sadece arada bir oynamak için alacaktım ama çok pahalıymış.2.el alacaksan direksiyonun test programı vardı onu yaptır ses geliyormu fazla kayışlardan dişlilerde pedallarda ölü nokta oluşmuşmu viteste problem varmı falan diye bak