Çözüldü✓ Direksiyon seti önerisi

frouzs

80+
Reaksiyon skoru
4
Direksiyon seti almayı düşünüyorum bütçem 10000tl incelediğim direksiyon setleri arasında bu direksiyon ilgimi çekti force feedback özelliğide var sizce alınır mı bu fiyata daha iyileri var mı

Rampage çok yaklaşma o bütçe ile yapabileceğin en iyi şey 2. El temiz setlere bakmak. Sıfır almanı çok tavsiye etmem.

videolara baktım hiç bi kötü yorum görmedim bu direksiyon hakkında niye öyle dediniz
Yapıldığı malzeme uzun ömürlü yani çok kaliteli değil. Bunun yerine Logitech G923 türevi modeller baksanız daha uzun ömürlü olacaktır. Zamanında kullandım. Fakat bu tür direksiyonların bir dezavantajı var. Çok sesliler ve gereken tepkiyi net veremiyorlar.

Direksiyon seti almayı düşünüyorum bütçem 10000tl incelediğim direksiyon setleri arasında bu direksiyon ilgimi çekti force feedback özelliğide var sizce alınır mı bu fiyata daha iyileri var mı

Bütçenizi biraz daha zorlayıp Direct Drive bir model alın. 2026 yılında dişli, yaylı vs modellere 5k dahi verilmez.

videolara baktım hiç bi kötü yorum görmedim bu direksiyon hakkında niye öyle dediniz
Genellikle o videoyu çekenler reklamdan dolayı çekiyordur ve yorumu yazan kişilerde, alan kullanan kişilerde direksiyon setine dair hiçbir bilgisi olmadan bir anlık heves ile alan kişilerdir.

Geri