Neler Yeni

Direksiyon Setini Masaya Sabitleyemiyorum

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Direksiyon f/p ürünü bence diğer direksiyonlara o kadar para vermeye gerek yok ikinci el 500 TL bandında alınabilir biraz kronik sorunları var bu konuyu açtığım gibi tırtıklı masalara yapışmıyor arkadaki f1 vitesleri kullanamıyorsun yarış oyunlarında pek sıkıntı çıkmıyor ama ets gibi 900 derece geretiren oyunlarda biraz sıkıntı yaşıyorsun gözlemlediklerim bunlar onun dışında gayet güzel bir direksiyon
Ben ets de kullanıyorum. Yarım tur olduğu için biraz zevkten mahrum oluyorsunuz ama klavye mouse dan da çok zevkli. 900 derece direksiyonlar aşırı pahalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Anca asetat kağıdı gibi parlak bir yüzeyi masaya sabitleyeceksiniz. Yoksa masaya zarar vermeyeyim diye hiçbir şey olmaz o masayla. Masaya bir şey yapıştıramiyorsun mousepad gibi koyunca kaymasin istiyorsun üstü de parlak olsun vantuz tutsun diyorsun. Bunların hepsini birleştirince hiçbir çözüm çıkmıyor. Asetat kağıdının büyüğü vs varsa daha kolay olur.
Masa ucuz bisey olsa degistiririm ama biraz pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka büyük boy resim defteri varsa ona yapışır muhtemelen kapağı yağlı kağıt ise. Onu da masaya sabitlersin
Resim defterini koysak bile kayıyor benim direkt masaya sabitlemem lazım

Top Bottom