Neler Yeni

Direksiyon Setini Masaya Sabitleyemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Bende diyorum ki harici bir touchpad al
O touchpade direksiyonu yapıştır touchpad masaya stabil şekilde yapışır o şekilde kullanırsın masaya yapıştır demiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka kendinde bulabilirsin boyutu eğer bu direksiyon mevzusu için kullanacaksan direksiyon boyuna göre olsun yeter
Hmm yani touchpadın kendisi masaya yapışıyor anladığım kadarıyla peki fiyatları ne kadar

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Bende diyorum ki harici bir touchpad al
O touchpade direksiyonu yapıştır touchpad masaya stabil şekilde yapışır o şekilde kullanırsın masaya yapıştır demiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka kendinde bulabilirsin boyutu eğer bu direksiyon mevzusu için kullanacaksan direksiyon boyuna göre olsun yeter
apple'ın trackpadi çıkıyor. Genelde laptop yedek parça olarak çıkıyor. Bulamadım hocam. Bulsam sizi yormazdim kusura bakmayın

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
direksiyondan memnun musun? 1
Sehpaya yapıştır arkadaşın dediği gibi, ama kucağına al sehpayı sonra. 2

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
direksiyondan memnun musun? 1
Sehpaya yapıştır arkadaşın dediği gibi, ama kucağına al sehpayı sonra. 2
Direksiyon f/p ürünü bence diğer direksiyonlara o kadar para vermeye gerek yok ikinci el 500 tl bandında alınabilir biraz kronik sorunları var bu konuyu açtığım gibi tırtıklı masalara yapışmıyor arkadaki f1 vitesleri kullanamıyorsun yarış oyunlarında pek sıkıntı çıkmıyor ama ets gibi 900 derece geretiren oyunlarda biraz sıkıntı yaşıyorsun gözlemlediklerim bunlar onun dışında gayet güzel bir direksiyon

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Emir
Hee mousepadi bende düşündüm de yüzeyi parlak değil ya vantuz yapışmaz diye düşündüm. Touchpad diyince dokunmatik yüzey parlak bir alet var sandım olsa tam bu iş için güzel olurdu
Aynen bende öyle düşündüm ama touchpad olsa bile kayar bence

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Aynen bende öyle düşündüm ama touchpad olsa bile kayar bence
Anca asetat kağıdı gibi parlak bir yüzeyi masaya sabitleyeceksiniz. Yoksa masaya zarar vermeyeyim diye hiçbir şey olmaz o masayla. Masaya bir şey yapıştıramiyorsun mousepad gibi koyunca kaymasin istiyorsun üstü de parlak olsun vantuz tutsun diyorsun. Bunların hepsini birleştirince hiçbir çözüm çıkmıyor. Asetat kağıdının büyüğü vs varsa daha kolay olur.

TİTAN.

80+ Platinum

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Kanka büyük boy resim defteri varsa ona yapışır muhtemelen kapağı yağlı kağıt ise. Onu da masaya sabitlersin

Top Bottom