Neler Yeni

Direksiyon sınavı zor mu?

Reis heyecan yapmasın sinyallere dikkat etsin sadece yeter

Paaarrkklar sıkıntı :D

Tavsiyem biraz parklara çalış ve arkadaşların da dediği gibi sinyalin fazlasından zarar gelmez. Onun haricinde stop ettirmem de diyorsan zaten sıkıntı yok.

Tavsiyem biraz parklara çalış ve arkadaşların da dediği gibi sinyalin fazlasından zarar gelmez. Onun haricinde stop ettirmem de diyorsan zaten sıkıntı yok.
zaten dersleri almış yarın sınav var geçebilecek mi bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis heyecan yapmasın sinyallere dikkat etsin sadece yeter
sınav anına kadar yerinde duramıyor sınav anında sanki tek başına sürüyormuş gibi takılıyor

zaten dersleri almış yarın sınav var geçebilecek mi bakayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sınav anına kadar yerinde duramıyor sınav anında sanki tek başına sürüyormuş gibi takılıyor
Çok rahat geçer ders gibi düşünsün sanki yanında hocayla deneme sürüşü yapıyormuş gibi geçer

Ben kolay aldım, biraz kişinin heyecanıyla alakalı. Araba sürüyor normalde yapıyorsa yapar yani. Ama çok heyecanlı karakteri var ise araba sürüyorsada yapamayabilir. Heyecaını baskılasın aynalarını güzel ayarlasın kemere ve sinyale dikkat etsin sıkıntı olmaz

Çok rahat geçer ders gibi düşünsün sanki yanında hocayla deneme sürüşü yapıyormuş gibi geçer
Ben kolay aldım, biraz kişinin heyecanıyla alakalı. Araba sürüyor normalde yapıyorsa yapar yani. Ama çok heyecanlı karakteri var ise araba sürüyorsada yapamayabilir. Heyecaını baskılasın aynalarını güzel ayarlasın kemere ve sinyale dikkat etsin sıkıntı olmaz
heyecan yapıyor ama sınav anına kadar direksiyona otursa geçer garip bir heyecanı var

Kime göre, neye göre? Sınav zamanı zor gelmemişti, şu an zaten dert etmem bile.

Parklar ezberle yapılıyor zaten sinyale dikkat etsin yeter

Geri