Neler Yeni

Direskiyon seti önerisi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Murat Savaş
arkadaşlar bütçem 500-600 daha yukarı çıkamam ets 2 oynucam güzel bir direksiyon seti önerir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Yunus Toptaş
ets2 oynayacaksan 900 dereceden başka alma yoksa para verdiğine pişman olursun 2.el logitech dfgt veya g27 bakabilirsin

yahmetr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Recep Yıldız
900 derece direksiyon seti nasıl yapılır

arkadaşalar öncelikle gidipte g29 alamayacak arkadaşlar için söylüyorum 120 130 TL'ye 900 derece direksiyon seti yapabilirsiniz youtube kanalımda paylaştım:

Malzemeler:

1.Encoder(Eski veya bozuk yazıcıdan sökebilirsiniz)

2.Arduino leonardo veya Pro micro kullanabilirsiniz(leonardoyu tavsiye ederim çünkü daha fazla pin var ekstra button bağlayabilirsiniz ama pro micro çok daha küçük)

3Gerekli jumper kablolar

4.kasa(ben psu kutusu kullandım siz ise ahşap yada vb. kullanabilirsiniz)

5.isterseniz button ve potansiyometre kullanabilirsiniz (gaz fren debrıyaj ve sinyaller)

5.gerekli kablolar

nWeeyz_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Sami Buğra
900 derece direksiyon seti nasıl yapılır

arkadaşalar öncelikle gidipte g29 alamayacak arkadaşlar için söylüyorum 120 130 TL'ye 900 derece direksiyon seti yapabilirsiniz youtube kanalımda paylaştım:

Malzemeler:

1.Encoder(Eski veya bozuk yazıcıdan sökebilirsiniz)

2.Arduino leonardo veya Pro micro kullanabilirsiniz(leonardoyu tavsiye ederim çünkü daha fazla pin var ekstra button bağlayabilirsiniz ama pro micro çok daha küçük)

3Gerekli jumper kablolar

4.kasa(ben psu kutusu kullandım siz ise ahşap yada vb. kullanabilirsiniz)

5.isterseniz button ve potansiyometre kullanabilirsiniz (gaz fren debrıyaj ve sinyaller)

5.gerekli kablolar
Dostum yeter artık cidden eski konuları yükseltmeyin jomik değil üstünden 7-8 ay geçmiş nerdeyse

Top Bottom